Mermade зігріває!
Hot Hot комплекс не дозволить замерзнути холодної осені й водночас поліпшить еластичність та пружність шкіри.
В комплекс входить всього три продукти:
- лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом
- контуруюча сироватка для тіла з зігріваючим ефектом
- моделюючий баттер для тіла з ліфтинг ефектом (без зігрівання)
Вирішила розказати про всі продукти в одному дописі, так як використовувала їх комплексно, і є деякі моменти, які потрібно зазначити.
Якщо ви також плануєте придбати всі три засоби прийміть до уваги, що тут два активних зігріваючих продукти: скраб та сироватка. Їх не варто використовувати одноетапно, щоб уникнути дискомфортних відчуттів від занадто яскравого зігріваючого ефекту.
Я використовувала раз на неділю скраб, який "закривала" баттером, і двійчі на неділю контуруючу сироватку, яку через пів години також закривала баттером. Це особисто мої поради, така схема використання була комфортною та дієвою. У кожного, звичайно, індивідуально чутливість до подібних продуктів, я поділилась власними рекомендаціями.
А далі хочу зупинитись на кожному продукті детальніше.
Лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом
Красива баночка, всередині якої рожевий скраб, в який так і хочеться занурити пальчики. Текстура у нього текучого густого меду .Він легко розподіляється по шкірі, не залипає між пальцями і не кришиться. Головними абразивними частинками т ут виступають цукрові кристали, які створюють досить активний масажний ефект, але не царапають і не пошкоджують шкіру. При нанесенні скраб додатково не піниться та не емульгується.
Способу використання я притримувалась за рекомендаціями виробника, перший раз масажувала потрібні зони і залишала на хвилинку, згодом збільшила час на 3-5 хв.
Спочатку при нанесенні відчувається легесеньке тепло, яке з часом напливом збільшується. Відчувається активніша циркуляція крові в тих зонах. Тепло яскраво виражене але для мене комортно допустиме. Після змивання шкіра ніжна на дотик та м'яка.
В складі є натуральні олії (олія ши та авокадо), які дбають про роботу клітин, оптимальний рівень зволоження та підтримку молодості епідермісу.
В складі є натуральні олії (олія ши та авокадо), які дбають про роботу клітин, оптимальний рівень зволоження та підтримку молодості епідермісу.
Контурувальна сироватка для тіла із зігрівальним ефектом
Наступна баночка з лінійки - активна сироватка. Завдяки ексклюзивному термокомпоненту HotFlux вона зігріває проблемні ділянки. Одразу після нанесення відчувається тепло, яке поступово зростає і стає активним, але знову ж таки, як і у випадку зі скрабом - це тепло діє в допустимих межах. Я вже мала досвід з іншими подібними проду ктами, які були на основі перцю, який створював сильне печення і неприємні відчуття, через такий дискомфорт я не могла і не хотіла знущатись з себе та своєї шкіри.
З даною сироваткою все комфортно, вона покращує мікроциркуляцію крові та стимулює рух лімфи. Її дію у складі засобу посилюють кофеїн та екстракт арніки.
Наношу її після душу на чисту шкіру, через декілька хвилин проявляється тепло, яке поступово збільшується. Ефект триває протягом години.
Консистенція у сироватки легка, добре розподіляється та приємно зволожує. Не залишає липкості.
Дозатор досить різко видає продукт, тому потрібно його направляти чітко на тіло.
Моделювальний баттер для тіла з ліфтинг ефектом
Шикарний продукт! Це потужне живлення в тубі! Раджу його використовувати, як в комплексі з лінійк ою так і окремо.
Він має приємну кремову консистенцію, легко розподіляється. Досить швидко вбирається, після чого не залишає жирності.
Варто відзначити неймовірний ефект зволоження цього баттеру. Зникає будь-яка сухість, шелушіння, розтяжки навіть менш виражені стають. На дотик шкіра оксамитова і дуже ніжна!
Пакування зручне і красиве, туба м'яка, що дозволяє до останньої краплі використати продукт.
Ефект
Пре ефективність буду описувати в розрізі комплексного використання (а не дію кожного окремого продукту, адже одночасно користувалась всією лінійкою).
Я дуже задоволена дією цих продуктів. Завдяки активному ефекту мікроцеркуляції зникають набряки. Шкіра помітно стала пружнішою, візуально зволожена. Текстура рівніша і рівномірніша.
Щодо дії на целюліт - є покращення у візуальному плані. Але я розумію, що глибоко такі продукти не проникнуть і не зможуть діяти зсередини. А я наразі не притримуюсь ідеально-правильного харчування і спорту. Проте, ця лінійка однозначно позитивно сплинула на стан шкіри!.
Окремо хочу виділити аромати продуктів, приємні солодкі ноти ванілі, цукерочок та полуниці.
Раджу комплексно використовувати дані продукти для зволоження шкіри, легкої корекції форм та зволоження і вирівнювання рельєфу шкіри.
Коментарі (0)