Аніта

Old Spice Tiger Claw Deodorant Spray

Old Spice Tiger Claw Deodorant Spray

Чоловічі аромати - це не просто запахи, які доповнюють образ і підкреслюють стиль. Це також спосіб виразити свою особистість, свої смаки, свої емоції. Мій чоловік дуже полюбляє парфуми, у нього велика колекція ароматів. Але парфуми підходять для денного використання, а ось після душу він завжди полюбляє використовувати дезодоранти. Його постійним улюбленцем є бренд Old Spice, який пропонує великий вибір ароматів. Мій чоловік для себе обрав декілька улюблених запахів. І сьогодні хочу поділитися оглядом на один із них.

Old Spice Tiger Claw Deodorant Spray - один із дезодорантів з фантастичним та звабливим ароматом. Аромат соковитий, дзвінкий, вибуховий. Мені просто хочеться насолоджуватися ним без слів. Я думала, що серед дезодорантів від цього бренду у мене у фаворитах так і залишиться WOLFTHORN, але ні, все ж таки Tigerclaw зміг мене підкорити ще більше.
Аромат дуже багатогранний, спочатку я відчуваю в ньому цитрусові ноти, трохи після аромат океану з природним, чистим, освіжаючим повітрям. Фініш, зайшов несподівано трохи легкою терпкістю, яка створила основу цілого звучання. Я впевнена, його багато хто гідно оцінить.

Мені подобається також пакування цих дезодорантів. Яскравий, металевий флакон, який одразу приваблює погляд. Має дуже зручний розпилювач із кришечкою, яка закривається поворотом. Аерозоль розпорошує дрібно і з великим радіусом. Сам дезодорант вологий, але майже миттєво висихає, немає ефекту пудровості.

Дезодорант відмінно справляється зі своїм базовим завданням - захистом від поту та запаху. Не залишає жодних слідів на одязі. Протягом дня дезодорант нагадує про себе легким ароматом. Але все ж таки більше чоловікові подобаються використовувати його як спрей на тіло після душу. А мені подобаються насолоджуватися цим ароматом знаходячись поряд з ним.