Zera Khaibulaeva

Маска для волосся, до якої я повертаюсь знову і знову

Я дуже люблю маски для волосся швидкої дії, які помʼякшують і одночасно випрямляють моє волосся.

Саме ця маска чудово з цим справляється і я завжди маю моно сашетку 8 мл у запасі, а тут вирішила спробувати трохи інший формат, щоб мати маску у більшому обʼємі.

Отже, я придбала 50 мл, а доступні обʼєми є ще і 50 і 100 і 200 і 350 мл. Так, так, вибір дійсно великий. І це ще я не вказала мініатюри по 8 мл і упаковку з 20 сашетками.

Для одного використання буде достатньо 8 мл, отже моєї баночки мені вистачить приблизно на 6 використань.

Маска у своєму складі має протеїни, центелу, лаванду, аргінін, зелений чай, календулу.

Виробник обіцяє «всього 8 секунд на волоссі і ваші локони стануть шовковистими і блискучими». Можна лишити на 3-5 хвилин.

Я бачила спірні відгуки, комусь підходить, а комусь не дуже.

Моє волосся гарно реагує на цю маску і мене це задовільняє.

У використанні маска дуже проста. Рідина як водичка, рідка і прозора. Наливаєте собі у якусь ємкість 8-15 мл, в залежності від довжини і густини волосся і позбавляєте водою у співвідношенні 1:1. Я використовую звичайну воду градусів з під крану 15- 20. Змішуєте і рідина стає білою і густою.

Промиваєте волосся з шампунем, наносите на всю довжину і через 8 секунд змиваєте.

Маска має легенький цитрусовий аромат, а точніше грейпфрутовий аромат, на волоссі не відчувається.

Далі просушую волосся феном, витягую на брак і отримую пряму гладке волосся.

Маска має легшу текстуру ніж бальзами, швидко діє і повністю мене задовільняє .

Якщо вам треба швидке зволоження, візьміть собі для проби одну маленьку саше і тут точно зрозумієте чи підійде вам чи ні.

Дякую за увагу. Бережіть себе ♥️