𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Дитячий засіб для купання 3 в 1 "Bubble Gum"

Дитячий засіб 3 в1 від Tink - це універсальний продукт, який можна використовувати для очищення шкіри, волосся, а також як піну для ванни. Така багатофункціональність дійсно тішить.

Вся нова дитяча лінійка має яскравий дизайн і цей флакон - не виключення, виглядає дуже мило. Зроблений він із пластика, має зручну кришечку фліп-топ.

Об'єм: 500 мл.

Активні компоненти складу: пантенол, алантоїн та екстракт алое, вони мають зволожувальну та заспокійливу дії.

Засіб представлений у вигляді прозорого і виміру густого гелю.

Окрім різноцільового направлення в ньому порадував надзвичайний аромат солодкої жуйки Bubble Gum. Пахне він неймовірно приємно. Якщо чесно, то я б і сама із задоволенням таким би користувалася, бо дуже мені подобається такий аромат. Звісно, його зацінила і моя дитина. Для малечі - це прям топ.

Так, як від Tink у нас вже є піни для ванн і шампунь-бальзам, то цей засіб використовуємо виключно як гель для душу.

Він має м'яку формулу, яка ніжно і делікатно очищує дитячу шкіру, зовсім не пересушує її і не викликає дискомфорту.

Гель гарно піниться, утворюючи багато пухкої піни, змивається легко.

В процесі купання аромат заповнює усю ванну кімнату і підіймає настрій, на тілі потім практично не відчувається. І віддушка, тут слід зазначити, що не інтенсивна і не приторна.

Дитині сподобався цей засіб, як і мені. Заради цікавості теж ним користувалася і залишилася в захваті від м'якого очищення і нереального аромату.