П'ятий елемент від Joko Blend
Безсульфатна пінка Aqua Glow із гіалуроновою кислотою 🫧
Про засоби з гіалуроновою кислотою із блакитноі лінійки Aqua Glow сказано багато, але я все ж вирішила вставити своі пʼять копійок, написавши про неі відгук і поділитися враженнями від використання.
Перше, що у ній подобається - абсолютно безпечний склад. За це респект виробнику. Бо інколи просто не розумію, як можна поєднати доступну ціну і гарну якість.
Комплекс керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR укріплює природний захисний бар’єр епідермісу, а низькомолекулярна гіалуронова кислота гіалуронову кислоту має збалансований рН та допомагає підтримувати гідроліпідний баланс шкіри. Амінокислоти сприяють розгладжуванню шкіри, покращують колір.
Її легка, повітряна текстура м'яко видаляє забруднення, надлишки себуму та залишки макіяжу, не обтяжуючи та не пересушуючи шкіру.
Була вражена, коли через деякий час після використання побачила, що моі пори стали чистіші. Це моя проблема з якою борюся все життя кислотними засобами, а тут пінка...
Завдяки м’якій щіточці Aqua Glow ефективно видаляє забруднення та залишки макіяжу, не травмуючи шкіру, видаляє відмерлі клітини з верхнього шару та дає велику кількість пінки з одного натискання, якого вистачає на все обличчя та шию. Піна виходить густа, щільна, але водночас дуже ніжна та м'яка, що робить процес вмивання неймовірно приємним та комфортним.
Вважаю цю піну якісною і доступною. От вміє Joko Blend випускати якісні засоби не за всі гроші світу! Вміє!
Мій щирий рекомендасьйон!
А ви вже пробували цю пінку? Як враження?
Коментарі (0)