Bielenda Skin Clinic Professional Mezo Активний коригуючий тонік.
Гладенька шкіра та рівний тон за невеликі гроші...
Привіт всім.
Ніколи не пробувала доглядові засоби з кислотами, але цього разу наважилась і мій вибір впав на Bielenda Skin Clinic Professional Mezo тонік у складі якого присутні кислоти.
Склад від виробника: Aqua (Water), Niacinamide, Glycerin, Mandelic Acid, Lactobionic Acid, Sodium Lactate, Lactic Acid, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Polysorbate 20, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Hydroxycitronellal, Limonene.
Пляшечка прозора в розмірі 200 мл, має комфортну кришечку з клапаном, що дозволяє добре наносити на спонж, перший раз відкривала та відчула приємний аромат який прийшовся мені до вподоби, рідина має консистенцію звичайної водички.
Брала тонік нещодавно, використовую не кожен день, через день вранці та ввечері, шкіра в мене жирна комбінована та навіть за таким коротким досвідом можу зробити висновок що купувати буду ще, можливо навіть всю серію, адже добре помітила зміни, тон рівномірний, немає подразнень та почервоніння після використання, пори стали менш помітні-чисті.
Отож можу спокійно радити засіб....не пошкодуєте...
Коментарі (0)