Weleda Skin Food Cream
Мій зимовий must-have
Weleda Skin Food здається він зі мною був завжди. Вже багато-багато зим я повертаюся до нього, щоб він захищав мою суху шкіру від вітру, морозу та пересушеного повітря в опалювальний сезон. Він живить та відновлює мою шкіру обличчя, рук та губ, крем справді дуже універсальний. Мій рятівник! Це мій зимовий улюбленець, він і крем, і маска) Тому взимку я схожа на щасливий МЛИНЕЦЬ!😁
Так-так він звісно супер, але й мінус у нього є😉
З ним треба вміти поводитися, треба давати час, щоб він впитався, а потім ще проходитись серветкою. Тому давайте детальніше почнемо знайомство...
Weleda Skin Food – це легендарний універсальний крем, відомий своїми зволожуючими та відновлюючими властивостями. Його багата текстура та натуральний склад роблять його незамінним засобом для догляду за сухою та пошкодженою шкірою.
Переваги та недоліки
Переваги Weleda Skin Food:
* Глибоке зволоження: Крем проникає в глибокі шари шкіри, забезпечуючи тривале зволоження.
* Відновлення: Допомагає відновити шкірний бар'єр, заспокоює подразнення та лущення. Мені відновив ліпідний бар’єр за 2 дні!
* Живлення: Містить натуральні олії, які живлять шкіру, роблячи її м'якою та еластичною.
* Універсальність: Підходить для догляду за обличчям, тілом і навіть губами ( під очі також його наношу).
* Натуральний склад: Містить екстракти ромашки, фіалки, розмарину та інші натуральні компоненти. Дууже крутий склад!!
* Гіпоалергенний: Підходить для чутливої шкіри.
* Економний: потрібно мінімум засобу.
* Зручна упаковка: Можна брати з собою, не тече і легко відміряти потрібну кількість засобу.
* можна наносити точково, як хайлайтер, для сяяння шкіри.
Недоліки:
* Жирна текстура: Через свою багату формулу крем може бути занадто жирним для жирної або комбінованої шкіри.
* Не швидко вбирається: Крем потребує деякого часу, щоб повністю вбратися в шкіру.
* Ефект млинця: Через вміст олій та поживних речовин крем дає досить сильний блиск, який я прибираю серветкою.
* Липкість: Поки крем впитується в шкіру відчувається незначна липкість, коли торкатися до шкіри, тому також треба вбирати залишки, особливо перед сном.
* Нанесення: До нього треба звикнути. Моя вам порада, якщо хочете нанести його, як крем, то наносте похлопуючими рухами розтертий між пальцями крем. Якщо хочете нанести, як маску , то наносьте відразу на обличчя.
Упаковка: Крем має зручну тубу з кришечкою, яка щільно закривається та захищає від протікання. Упуований у картонну коробку з інформацією вфд виробника.
Запах: Має насичений, натуральний аромат хвої з гірчинкою цитрусів. Мені подобається, але є ті, хто його не дуже терпить. Все індивідуально. Тримається певний час, але не довго.
Консистенція: Має густу кремоподібну консистенцію білого кольору, яка по відчуттям схожа на бальзам. Його треба трішки розігрівати між пальчиками, для легшого нанесення.
Об'єм: Крем продається в 2 об'ємах 30мл. та 75мл.
Як використовувати:
Крем має густу текстуру, тому найкраще рішення для мене наносити трішки крему на чисті пальці, розтирати його, а потім наносити на шкіру обличчя похлопуючими рухами. Я наношу на вологу шкіру, коли тонер ще не до кінця впитався, таким чином крем лягає тоншим шаром і приємніше його розподіляти по обличчю. Може використовуватися, як щоденний догляд або як інтенсивний засіб для дуже сухої шкіри.
Для кого підходить Weleda Skin Food?
* Суха шкіра: Ідеально підходить для дуже сухої, шорсткої та потрісканої шкіри.
* Обвітрена шкіра: Допомагає швидко відновити обвітрену шкіру рук, обличчя та губ.
* Шкіра після гоління: Заспокоює подразнену шкіру після гоління.
* Як маска для обличчя: Може використовуватися як живильна маска для сухої шкіри.
Висновок:
Weleda Skin Food – це чудовий вибір для тих, хто шукає натуральний і ефективний засіб для догляду за сухою шкірою, або засіб, який допоможе відновити порушений захисний бар'єр. Якщо у вас жирна або комбінована шкіра, Weleda має більш легкі текстури з чудовим складом Weleda Skin Food light.
Люблю цей крем! РЕКОМЕНДУЮ!
Мажу ним все, навіть дітей, перед виходом на вулицю😉
Коментарі (0)