O’Ostah

Що покласти під подушку?

Що покласти під подушку?

Не знаю як ви, а я радію косметичним дрібничкам, наче мала дитина. Тому із величезним задоволенням поділюсь улюбленцями, які ви зможете покласти під подушки своїм подружкам або рідним дівчаткам.

Універсальна штука, яка допоможе відновити найвбитішу шкіру губ. А ще - зволожити кутикулу, лікті або невеличкі сухі ділянки на шкірі. І, як бонус, із цим бальзамом навіть найматовіша та насухіша помада лягає ідеально. У мене з ароматом стиглого винограду, але можна вибрати інший «смаколик».

Улюблений крем для рук Ever. Я ненавиджу відчувати на руках липкість, тому ігнорувала засоби для рук багато років. Та коли познайомилась із цим ідеальним кремом - все змінилось. Найніжніша текстура, швидке поглинання, середнє зволоження. А пахне як! Мій фаворит - з ароматом Метеоритів, люксові фіалки. Але зараз користуюсь Fantasy, стиглі фрукти без «хімозіни», згадка про літо.

Даруйте подружкам і закиньте в корзину декілька собі! Крутезний варіант для сумочки. Парфуми віддають досить відчутний аромат, не лишають слідів на шкірі (чим грішать улюблені Lash), економічні і бюджетні. Мій Dark Idol нагадує популярний Блек Опіум: солодкий, манкий, зимовий запах.

Такий є у Хейлі Бібері і може бути у твоєї подружки) Я не наважуюсь мастити його на все обличчя через щільну текстуру, але він врятував мій обвітрений ніс перед важливою подією. Також люблю наносити на ручки в якості сос-засобу. Текстура - поживна і водночас приємна. Відновлення - на 150%. Аромат - лікарський, але мені подобається такий собі  вайб карпатських чанів.

Якщо у дівчини є волосся, вона точно зрадіє цьому подарунку. Матові, сріблясті, для тонкого або обʼємного волосся - резинки Invisibobbl можна підібрати для кожної. Якщо бюджет дозволяє, то можна придбати щось менш лаконічне. Наприклад, акцентні резинки: https://club.makeup.com.ua/post/13899/

І, моя остання любов - пластикові затискачі, які не заламують волосся. Рекомендасьйон❤️

Памʼятате креми для рук із ланцюжком, які стали трендом цього року? Так от, бренд випускає ще й міні-свічки для масажу. Однієї крихітки вистачає на дві повноцінні процедури парафінотерапії рук або один чуттєвий масаж спини. Аромат - відголоски Tuscan Leather Форда, відчуття - захмарні, шкіра - оксамитова.

Будьте тими, хто робить дива. Вірте в дива самі. Усім обійми та подарунків под подушкою.