Le Pelerin Tuberose Illusion
Парфумована вода
Це моє перше знайомство з нішевою парфумерією від Le Pelerin. Воно розпочалося з Tuberose Illusion.
Перше, на що звертаєш увагу - це вишукане пакування парфумів.
Коробок в слюді. Бокова частина у вигляді напів чохла знімається і ми бачимо перед собою "конструкцію", яка подібна до книги.
Відкриваєш - і знову дивуєшся, як все чудово виглядає. Парфуми надійно закріплені в м'якій підкладці, а з іншої сторони можна побачити уривок із книги, де описуються асоціації, почуття і спогади, про що власне і повинен роз повісти цей парфум.
Коробок зроблений дуже якісно, матеріал щільний і міцний. Коли його береш в руки, то він дійсно нагадує книгу.
Парфуми представлені в чорному скляному флаконі, виглядають оригінально і стильно. Розпилювач якісний, працює справно, добре розпилює рідину мілкодисперсною хмаринкою.
Піраміда Tuberose Illusion
Верхні ноти: бергамот, мандарин
Середні ноти: квітка апельсина, тубероза
Базові ноти: мускус
Початок аромату - це вибухова цитрусова свіжість із бергамоту і мандарин. Це такий неймовірно пробуджуючий сплеск, немов свіжий ковток, та не встигаєш насолодитися стартовими нотами, як буквально одразу вриваються серцеві - такі наполегливі і всеохоплюючі, але ж які заворожуючі!
Композиція бурхливо розкривається п'янкою туберозою і квіткою апельсина, хоча друга на її фоні більш скромна і відчувається не так гучно.
Тут усю увагу привертає на себе - королева тубероза. По відчуттям вона сприймається як не одна квітка, а цілий оберемок білих квітів. От прям величезний такий букет, який заполоняє простір ніжним і витонченим ароматом. Разом з цим тубероза створює асоціацію з першим снігом, бо в ароматі є певна прохолода, що імітує саме ці сприйняття.
Аромат у головній ролі з туберозою дурманить у хорошому сенсі, стає спокусливим і привертає до себе увагу.
Мускусна база додає глибини, чуттєвості і м'якого обволікаючого шлейфу. Мускус тут чистий і наче вершковий, гармонічно доповнює цей аромат своїм фінальним штрихом, малюючи в уяві уже цілісну картину Tuberose Illusion.
Аромат свіжий, не важкий, не виділяється солодкістю.
Стійкість вражає. На шкірі я його відчуваю майже весь день, на волоссі і на другий, на одежі аж до самого прання. Шлейф залишає виразний.
Вперше, коли тільки відкрила упаковку, то зробила одне розпилення просто в повітря, а інше собі на руку. Чоловік на той момент був в іншій кімнаті і через декілька хвилин зауважив, що з тієї кімнати, де була я, йому одразу щось дуже приємно запахло ))
Аромат йому нереально сподобався. Він наголосив, що із останніх парфумів, що у мене з'явилися, Tuberose Illusion - найкращі.
Цей парфум дійсно має якийсь магнетизм і зачаровує своїм звучанням.
Парфуми мені сподобалися. Вони чудово підійдуть як на кожен день, так і на особливий випадок. В композиції зовсім немає таких нот, щоб чимось відштовхували. Тубероза тут дуже гарна і благородна.
Tuberose Illusion не змушує собі відповідати стилем одежі. Доречні, як на мене, і вдень і на вечір.
Цей аромат наділений особливою вишуканістю і шармом, залишає після себе слід, що надовго викарбовується в пам'яті приємними спогадами.
Дякую за увагу
Коментарі (0)