Vik_Sem

Joko Blend | Hand Cream

Joko Blend | Hand Cream
Joko Blend | Hand Cream
Joko Blend | Hand Cream

Joko Blend не перестає радувати нас новинками, і бренд вже доповнив лінійку парфумованих засобів для тіла - серією ароматних кремів для рук. І це повний захват!

Розкажу детальніше:

Shine Vanilla Blossom - солодкий та ніжний аромат, теплий та затишний.

Ваніль та кокос захоплюють в свої обійми та створюють особливу атмосферу жіночності та ніжності. Кашемірове дерево та боби тонка окутують своєю теплотою, наче кашеміровий светр і дарують відчуття захисту та комфорту. Мускус, солодка амбра та сандалове дерево залишають теплий, зігріваючий післясмак.

Miracle Spicy Vetiver - справжній вибух свіжості та бадьорості.

Терпкий імбир та бергамот, зелений чай, троянда та бензоїн створюють атмосферу бадьорості та підіймають настрій. Деревина, пачулі та ветивер додають аромату пряність та соковитість.

Sparkle Oud Rosewood - теплий та затишний аромат, який точно зігріє холодними вечорами.

Перець, троянда та шафран додають аромату родзинку. Дерево уд, пачулі та карамель створюють атмосферу теплоти, затишку та наче створені для особливих вечорів перед каміном. Ваніль та суха амбра зігрівають і дарують теплий шлейф.

Joko Blend | Hand Cream

Бренд створив для цієї серії кремів неймовірно приємне святкове пакування, яке дарує приємні емоцій.

Кожен крем має свій колір і запакований в картонну коробочку у кольорах аромату з приємним святковим дизайном і має стрічку, щоб підвісити подарунок на ялинку. Мені ця ідея дуже імпонує, такі деталі створюють святковий настрій.

Крем знаходиться в алюмінієвій тубі в кольорах аромату, обʼєм 30 мл. Зручний об'єм та пакування дозволяє носити його з собою.

Дуже потішили активні компоненти у складі кремів:

• Натуральні олії забезпечують ефективне живлення, пом'якшення та захист шкіри рук в будь яких умовах.
  • Цераміди і фосфоліпіди відновлюють захисний бар’єр шкіри, утримуючи вологу.
  • Пантенол регенерує недоліки шкіри, сприяє загоєнню дрібних пошкоджень і тріщин, допомагаючи зберігти шкіру рук в гарному стані.

Текстура кремів схожа, кремова, легка, середньої густини. Пластична, при зіткненні зі шкірою ніжно тане. На дотик м'яка з легкою ноткою маслянистості, яка не викликає особливого дискомфорту. У текстурі не відчувається липкості та жирності.

У використанні: Я використовую крем для рук 3-4 рази на день, восени та взимку кількість використання природно збільшується, так як на вулиці мороз та вітер, а вдома опалення, що дорівнює сухості та стягнутості шкіри.

Коен з кремів є абсолютно комфортним у використанні. Вони рівномірно, м'яко ковзають по шкірі і максимально швидко вбираються ( 30-40 секунд) . Крем не залишає на руках відчуття липкості, жирності та маслянистості. Абсолютно комфортний, не створює плівку на шкірі рук, а також не залишає жирних слідів на одязі.

Ефект зволоження тримається 3-4 години , за умови якщо не мити руки і загалом не контактувати з водою. Під час миття рук на шкірі відчувається легка олійність від крему, але не критична.

Моя шкіра: суха, іноді з'являються лущення і шкіра грубіє на кісточках.

Переваги, які я можу виділити:

• Кремчики відмінно зволожують та глибоко живлять шкіру.
  • Шкіру пом'якшена, більш гладка і ніжна, йдеться як про шкіру, так і про кутикулу. Також крем пом'якшує грубі ділянки.
  • Захист шкіри від впливу зовнішніх факторів – вітер, мороз, а також сухе повітря.
  • Заспокоює, якщо на шкірі є обвітрювання чи подряпини, знімає почервоніння.
  • Абсолютно невагомий , не жирний, не липкий.
  • Економічна витрата.

В моїй сумочці вже лежить крем Shine Vanilla Blossom, мені подобається ним користуватись протягом дня, а перед сном я використовую Sparkle Oud Rosewood.

А саме Miracle Spicy Vetiver вже відібрала моя подружка.

Я рекомендую спробувати всі три кремчики цієї серії і обов'язково подарувати такі презенти рідним. Кожен аромат створює особливу атмосферу та настрій, а доглядові якості підтримають ручки в гарному стані.