PILIRINA 💛💙

Мильні желейні ведмедики від TINK kids

Мильні желейні ведмедики від TINK kids

Вважаю себе мильним гуру і сьогодні хочу розповісти вам про дитяче мильце, яке залишило у мене дуже приємні враження. І, так, я слідкую чим мій малюк миє своі дитячі ручки. Гіпоалергенні формули все-таки важливі. Бо слідкуй-не слідкуй, а іноді не зловиш той пальчик із недомитою мильною піною, який лізе до рота, чи ще гірше — до ока. Проходили — знаємо.

Тут немає сульфатів, парабенів, барвників та інших шкідливих для шкіри речовин, що сушать шкіру. ПАР натуральний, всі інгредієнти знаходяться просто та збирають позитивні оцінки на сайтах для перевірки косметики.

Протеїни молока, провітамін B5 і алантоїн у складі формули забезпечують зволоження, пом’якшують та підтримують гладкість дитячих ручок.

Консинстенція прозора. Чи це добре? Впевнена, що так. Особливо для дитячого мила. Відсутність барвників у косметиці загалом для мене плюс, бо вважаю, що для шкіри це безпечніше. А я все ж не люблю ризикувати її станом заради незрозумілоі краси.

Милиться і змивається легко. Залишає на шкірі комфортне відчуття не скрипучоі чистоти, від якої навіть у мене інодіпроходить неприємний холодок по спині, а приємноі на дотик, чистоі шкіри з ненав'язливим шлейфом дитячих желейних ведмедиків. Не, звісно ж, син спеціально частіше став бруднити своі ручки, щоб помити іх знову желейними ведмедиками... Але інтенсивність аромату тут не надто висока, алергічних реакцій не виявлено, тож я не переживаю.

Звісно, формат з дозатором - великий плюс, бо це набагато зручніше, ніж звичайний шматок мила. Він виявився дуже зручним та добротним. Часто у рідких мил бувають проблеми з дозуванням: або виливається надто багато, або мало. Але з цим флаконом все гаразд — дозатор працює без збоїв і дозволяє видавити саме ту кількість рідини, яка потрібна.

Резюмуючи, хочу похвалити виробника за якісній підхід і, взагалі, за серію якісноі дитячоі продукціі TINK kids. Як мама, я турбуюся про безпеку догляду за дитячою шкірою, але не з цими засобами.

Тож рекомендую звернути на це мило увагу, якщо ваші солодкоіжки вже самостійно миють ручки. Зі своїм головним завданням Gummy Bears справляється на відмінно!