Боротьба, у якій всі засоби хороші: випадіння волосся, яке складно контролювати
Joko Blend Hair Growth & Strength Oil
Останній рік моє волосся сиплеться так, ніби для нього не існує сезонності. Точніше, навесні та восени воно по всій квартирі лишає слід у ще більшій кількості, ніж шерсть під час линьки у мого кота.
Боротися з випадінням волосся стає складною задачкою саме в психологічному плані. Коли ти звик до, умовно, гриви на голові, а зараз бачиш у відображенні зовсім незвичну довжину та порівняно рідке волосся - це засмучує та вганяє в депресивний стан... Плюс, кожне миття волосся та його розчісування - і з мене випадає, здається, половина пасм... Тому зараз весь спектр моїх дій пов'язаний на зміцнення та догляд за волоссям: вітаміни, доглядові засоби, маски, кондиціонери, сироватки, термозахист та всілякі специфічні, допоміжні засоби для того, аби призупинити цей процес.
Новинка від Joko Blend у вигляді олійки для прискорення росту волосся - саме те, чого у мене ще не було. Тому зараз 2 рази на тиждень цей засіб - мій накращий друг!
Він складається з комплексу натуральних олій, що прискорюють ріст волосся та живлять волоски від коренів, також тут є гідралізований кератин, екстракт імбирю та вітамін Е. Іншими словами - склад тут працює як на прискорення росту волосся, так і на доглядялову частину, аби локони були блискучими та насиченими зсередини.
Засіб наношу на дольнку, розтираю його на подушечках пальців та розприділяю масажними рухами на корені волосся та шкіру голови. Олійка густенька та масна. Має насичений жовто-золотистий колір. Мені пахне вона імбирем. Коли розтираю засіб в долонях - мені він стає таким приємним та тепленьким.
Другим кроком збираю волосся у пучок та загортаю його в теплий рушник, час від часу прогріваючи додатково феном. Витримую еліксир 15-20 хвилин, після цього ретельно змиваю засіб звичними для мене кроками: шампунь, кондиціонер, маска.
Зараз ця олійка - частина моєї доглядової рутини у боротьбі з випадіння волосся. Звичайно, говорити про якісь результати можна значно пізніше і лише в тому випадку, якщо дії направлені комплексно. Якщо ситуація не покращиться - то, звичайно, візит до трихолога буде моїм наступним кроком.
Коментарі (0)