Мілена

Мій повсякденний макіяж

Мій повсякденний макіяж

Мій макіяж максимально простий та натуральний, я роблю його хвилин за 20 максимум.

Мій повсякденний макіяж

Спочатку на підготовлену шкіру я наношу ВВ крем, цей наношу руками, а потім проходжусь спонжиком. Так виходить ідеальне покриття. Детальніше про нього розповідала ось тут:

https://club.makeup.com.ua/post/4610/

Потім використовую консилер під очі, його наношу за допомогою кисточки, їх замовляла ще давно на китайському сайті за смішну ціну, якість вогонь. Консилер в мене від GlamBee, має легку текстуру та персиковий підтон добре перекриває синячок, не скочується та не западає у складочки або зморшки.

Його фіксую за допомогою пудри, її наношу лише на зону очей. Про неї ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/4226/

Далі роблю корекцію обличчя наношу скульптор на скули,лоб,підборіддя та носик. Також наношу на складку ока для більше виразного погляду. Він у мене в палетці від GlamBee, якщо чесно користуюся лише цим продуктом з усієї палетки, її отримала в подарунок натрапивши на акцію. За 10 копійок вона ідеальна

Бровки я фарбую фарбою або хною, а в макіяжі лише фіксую на це раз мило, я про нього писала вже, але покористувавшись ним більше помітила,що при потраплянні саме на шкіру воно її сушить також фіксація середня, при одяганні одягу з горлом волоски можуть трохи зміститися. https://club.makeup.com.ua/looks/4004/

Їх просто фарбую за допомогою туші, верхні в 2 шари, а нижні в один. https://club.makeup.com.ua/post/4238/

Хайлайтер наношу на вилиці, під бровку та носик. https://club.makeup.com.ua/post/3862/

Також використовую олівчик в кутик ока та галочку над губою, зверху закріплюю хайлайтером і маю нереальне сяяня. Але зараз здається його прибрали з виробництва, це Lamel.

В цей раз я використовувала блиск від Lamel зараз цієї колекції нема, але всі блиски цієї фірми схожі, він добре зволожує губи та гарно виглядає не дуже липкий, волосся не липне.

Ось і весь мій повсякденний макіяж, іноді я малюю стрілочку або роблю маякіж очей за допомогою тіней, також губи можу намалювати олівчиком або помадою, але сьогодні саме так.