Усього крап ля цієї олії, і твої нігтики засяють, як ти!
Shelly Nail & Cuticle Oil Apple & Cinnamon
ВСІМ ПРИВІТ!
Скільки себе пам'ятаю, у мене завжди була суха та жорстка кутикула, яка швидко на мій погляд відростала.
Саме тому олії для її догляду є в арсеналі завжди.
Бренд Shelly презентував новинку до різдвяних свят: Лімітовану олійку для кутикули у зручному форматі, Саме тому я не втрималась та вже її придбала)))
Олівець з маслом має індивідуальну упаковку, на вигляд дуже привабливу та приємну - у вигляді ялинки з подарунками. Дуже гарний дизайн і відразу підіймає настрій. Такий міні сюрприз сподобається кожній дівчині, тому можна сміливо обирати, як варіант презенту.
Вся інформація є на основній упаковці та олівці.
Композиція:
Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum (Fragrance), Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Гексаметилінданопіран, CI 26100.
Активні компоненти:
- Цінні олії: мигдальна, макадамії, олія виноградних кісточок, олія насіння соняшника - комплексно живить, роблячи шкіру м'якою, а нігті – міцними.
- Вітамін Е перешкоджає появі тріщин та розшарування, відновлює пошкоджені та слабкі нігті та прискорює їх зростання.
Сам олівець з олією виглядає так:
Взагалі, хотілося б відзначити компактний та зручний формат флакона! Зручно завжди мати при собі, носити в сумочці або косметичці.
Флакон оснащений зручним м'яким пензликом для нанесення олії на кутикулу.
Конструкція упаковки зручна, олійка подається в пензлик шляхом натиску. Мені на один раз використання потрібно зовсім небагато.
Олійка рідка, прозора і дуже приємно пахне. Аромат яблучного пирога з корицею, дуже дуже смачно. Цей запах у міру насичений, солодкуватий. Аромат легкий й не набридає.
Що ж до ефекту, то він теж непоганий. Діставши масло з сумочки в авто або маршрутці, можна швидко привести свої нігтики у доглянутий вигляд.
Переваги:
- Швидко вбирається.
- Добре живить та зволожує пошкоджену та суху кутикулу.
- Захищає шкіру навколо нігтя від пересихання, запобігає появі задирок.
- Має легку текстуру.
- Має регенеруючі властивості.
- Економічний дозатор дозволяє в будь-який момент легко та зручно нанести засіб, не залишаючи жирних слідів на пальцях.
- Має приємний аромат.
- Компактний розмір та зручний для нанесення пензлик.
Я рекомендую мати в своєму арсеналі такий експрес догляд за кутикулою, зручний формат та неймовірний аромат, в будь якій ситуації буде підіймати настрій.
Коментарі (0)