Столярчук Юля

Розпаковка з помічницею.

Розпаковка з помічницею.

Мала замовити тільки один товар, але як це так замовити , щось одне, треба подивитись в свому комоді , що мені може знадобитись блищим часом , і на замовляти повну коробку.

А мала замовити тільки парфуми чоловіку, бо минулий подарунок йому сподобався , і він каже , якщо не знаєш , що на новорічні свята подарувати то даруй їХ знову , а мені ще краще не потрібно думати , і для чого чекати якщо , можна вже подарувати🤗

Розпаковка з помічницею.

Вже писала відгук про нього, і він для мене неймовірний , тому це вже 2 баночка, і впевнена , що не остання ✨

Замовляла для чоловіка, випадково вибрала рожевий , але нічого страшного, він каже , що то дуже класна штука.💗

Але взагалі їх часто нема в наявності , тільки з'явиться 3-4 дні і знову нема .

Це неймовірний просто крем , вже мала такий один , і тепер замовила знову , він мені на зиму просто ідеальний, невагомий, не відчувається на обличі ,а ціна не те, що спокуслива , вона просто мізерна 🤍

Ці прокладки мені дуже подобаються, ціна якість супер, тому кожного замовлення беру , аби було при запас.

Бо ці дівчачі штучки завжди неочікувано закінчуються.

бачила багато відгуків, фо цієї фірми шампуні нереальні , я дійсно то не вірю в це 2 в 1 . Тому обов'язково додадково буду використовувати бальзам.

Буду використовувати в перше , тому буду ділитись своїми враженнями , але відгуки дуже хороші .

Завжди купую їх багато бо вони завжди треба , і багато треба. Тому взяла ще такі спробувати

Ось таке вийшло невеличке замовлення 🤍