Lamel Flamy: ся йво, яке підкорює з першого погляду!
Дівчата, привіт! Знаєте, я ніяк не можу пройти повз акцій, і це знову сталося! На днях у моїй косметичці з’явилася палетка тіней Lamel Flamy.
На старті продажів вона здалася мені трохи задорогою, але те, як вона швидко стала популярною, заінтригувало мене не на жарт! І ось тепер я маю її і готова розповісти, чому вона така крута.
Перше, що кидається в очі, — це упаковка. Вона кругла, стильна, з розкішною блискучою кришкою, яка додає відчуття "люкс". А ще всередині є велике дзеркало, яке дуже зручно використовувати під час нанесення макіяжу. Це однозначно плюс для тих, хто фарбується на ходу.
Тепер про тіні. У палетці Lamel Flamy — 9 відтінків, і вони всі просто вогонь! Тут є:
- 2 матових для бази та акцентів;
- 7 блискіток, які роблять макіяж яскравим і святковим.
Головне — пігментація. Вона просто на вищому рівні! Кольори легко тушуються, не осипаються і тримаються до 10 годин, а це ідеально для насиченого дня або яскравої вечірки. Я вже запланувала використати цю палетку для новорічного макіяжу!
Мої фаворити серед відтінків — це оранжевий та зелений. Вони додають образу яскравості та шику, але при цьому їх можна адаптувати і для повсякденного макіяжу.
Якщо ви раптом натрапите на палетку Lamel Flamy, не проходьте повз! Вона універсальна, підходить і для денного, і для вечірнього макіяжу, а її сяйво просто підкорює. Я дуже задоволена цим придбанням, і тепер розумію, чому ця лінійка стала такою популярною. Це справжній мастхев для тих, хто любить гратися з кольорами та підкреслювати свою індивідуальність.
❤️🔥 З Lamel Flamy кожен макіяж буде незабутнім!
Коментарі (0)