MAXIMOVA🌷

Шампунь і гель для душу Tink Kids

Шампунь і гель для душу Tink Kids

Дитячий догляд має бути безпечним в першу чергу, а також яскравим і ароматним, щоб приваблювати дитину та заохочувати до гігієни. Всі ці пункти об'єднав український бренд Tink в новій дитячій лінійці Tink Kids.

Ми з донькою вже протестували всі рожеві баночки з ягідними ароматами. Про піну для ванни я вже розказала, можете почитати за цим посиланням: https://club.makeup.com.ua/post/56705/

На черзі шампунь та гель.

Засіб адаптований до потреб найменших користувачів віком від 3 років. Поєднує в собі шампунь та бальзам, забезпечує м'яке очищення, кондиціювання і догляд завдяки зволожуючим і живильним інгредієнтам, як-от гліцерин, алантоїн, пантенол і молочні протеїни. Екстракт ромашки піклується про шкіру голови.

Шампунь досить густий, має напівпрозорий колір та насичений аромат лісових ягід. Добре емульгується та піниться. Чудово промив шкіру голови. Не викликав негативних реакцій: зуду, почервоніння чи сухості. Для моєї дитини - це хороший базовий шампунь.

Щодо кондиціонування на волоссі доньки був слабовиражений ефект. Воно не заплуталось в паклю проте і не було таким розгладженим, як після використання бальзамів чи масок.

Це ягідна, яскрава, насичена історія, яка подобається моїй донці. Гель створений з урахуванням потреб чутливої дитячої шкіри, формула не містить SLS, SLES, барвників та спирту, запобігає сухості та стягнутості.

Рекомендований вік: 3+

Консистенція гелева, прозора. Легко спінюється і добре змивається, залишаючи після себе відчуття свіжості і ніжний ягідний аромат. Гарно очищає шкіру. Не сушить. Завдяки компонентам, таким як гліцерин, шкіра залишається м'якою і зволоженою навіть після купання. Гідролізовані молочні протеїни, які забезпечують живлення шкіри, зміцнюють бар'єр і створюють захисну плівку. Це особливо важливо для дітей із сухою або схильною до подразнень шкірою.

Я як мама задоволена дією гелю, хороше очищення без подразнень. Донька задоволена новою яскравою ароматною баночкою з веселим чудиком на етикетці.