Любителі марципанів зацінять :)
Крем для рук та тіла "Мигдаль" від NanoCode
Засоби для обличчя від NanoCode мені дуже сподобались. А нещодавно я звернула увагу, що у бренду є ще й ароматні креми для рук та тіла. Я такі штуки дуже шаную, тому залюбки вирішила спробувати крем “Мигдаль”🥰
ПАКОВАННЯ
Крем пропонується у різних форматах на будь-який смак: 120, 250, 500 і 1000 мл. У мене баночка 120 мл - ідеальна для домашнього крему для рук. Виконана із прозорого пластику, що теж дуже зручно, адже видно залишки. І оснащена якісним дозатором, який за одне повне натискання видає саме ту кількість крему, яка необхідна для зволоження рук. На зворотному боці баночки є вся необхідна для споживача інформація.
СКЛАД
Склад крему на Makeup дуже відрізняється від того, що на баночці. Тому додаю його тут:
Aqua, Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil, Ethylhexyl Stearate, Hydrolyzed Elastin, Hydrolyzed Collagen, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Parfum.
З цікавого:
- Мигдальна олія - зволожує, живить, пом’якшує та заспокоює шкіру
- Еластин та колаген - зволожують шкіру, надають їй тонус та сприяють регенерації епідермісу
- Гліцерин - зволожує, має властивості зв’язування води та утримання вологи, які можуть збалансувати природний фактор зволоження шкіри.
КОНСИСТЕНЦІЯ
Крем має дуже ніжну, приємну консистенцію. Легко розподіляється, швидко вбирається. Не залишає ані плівки, ані липкості, ані жирності. Це супер зручно! Можна нанести на тіло і не чекати довго, щоб вдягтись. Або можна мастити руки після кожного миття і одразу займатись своїми справами. От саме перед написанням цього допису нанесла крем, і жодних слідів на клавіатурі😉
АРОМАТ
Аромат відкривається яскравими, смачнющими мигдальними нотами, які мені дуже нагадують аромат цукерок марципан. Ще кажуть, що аромат крему нагадує Амаретто, але я не знаю, як пахне той лікер. Тому для мене це марципани😋
Дуже швидко мигдальний арома т стихає і залишає за собою ніжну, приємну косметичну пудровість. Загалом аромат крему на шкірі тримається 20-30 хвилин. І це добре, адже потужна віддушка не завжди доречна. Та й цього часу вистачає, щоб потішитись ароматом.
ЕФЕКТ ТА ВРАЖЕННЯ
Мигдальний крем я найчастіше використовую саме у якості крему для рук, бо так зручніше насолоджуватись його ароматом😏 Він гарно пом’якшує шкіру, робить її ніжною та приємною на дотик. Дуже комфортний у використанні, завдяки легкій консистенції та швидкому вбиранню. Це ідеальний засіб для денного зволоження шкіри. А вже на ніч, якщо є така потреба, можна обрати щось більш жирненьке.
Тож рекомендую і вам спробувати ароматний крем “Мигдаль” від бренду NanoCode❤️
І дякую за увагу🫶
Коментарі (0)