Бюджетні помічники для креативних макіяжів : Lovit Mark & Line
Вже в третє докуповую відтінки цих олівців, для того що б експерементувати в макіяжі, що так необхідно в цій спільноті.
В якийсь момент, в моїй косметичці ставало все більше і більше кольорових олівців, що допомагає мені в спробах створити щось цікаве. Там можна зустріти як Nyx, Maybelline, Lamel, GlamBee та авжеж Lovit. Про минулі 6, я вже писала дописи ( Неонові : https://club.makeup.com.ua/post/50322/ , класичні/пастельні: https://club.makeup.com.ua/post/42739/) , а ця трійка з'явилась в мене останньою і якось поетично, що вони мають спільний настрій, настрій безкрайнього неба, яке дивує нас своїми відтінками і фарбами.
Як і з всіма олівцями цих колекції, кожен засіб наче і виконан однаково, але їх текстура і пігментація - все ж таки відрізняється.
- 06 відтінок. Дуже насичений відтінок і він не те що синій, він ближчий до кобальту. Наноситься він гарно, без прогавин. Займає друге місце по сухості з колекції пастельних відтінків( на першому місті білий, який як на мене надто сухий). Його єдиний мінус - погана розтушовка. Ідеально підійде для акцентів, стрілок. Гарно працює з пензлем.
- 03 відтінок. Якщо б я обирала яким кольором намалювати небо, я б обрала цей. Дуже гарний, чистий блакитний відтінок, який має чудову пігментацію, м'який і шикарно розтушовується. Він наче вібрав в собі таку легкість і повітряність. Мінус - треба почекати поки заіфксується, якщо використовувати для стрілок або малюнку.
- 04 відтінок. Ніжний, пастельний лавандовий/cвітло ліловий відтінок. Він має дуже ніжну текстуру, одну з найм'якіших в колекцій. Він жирненький, але є в ньому якась акварельність, через що інколи він здається напівпрозорим. Через м'якість є деякі нюанси пов'язані з чіткими лініями, але як частина градієнту - він буде як раз в тему. Виглядає дуже гарно в розтушовці. Мінус - є напівпрозорість.
Відтінки всі мають гарну фіксацію і легко змиваються міцелярною водою. При розтушовці і довгому перебувані на шкірі, синій може дати не те що тінт, але тонкий шар відтінку, для якого вже потрібна гідрофільна олія.
Проблем з використанням не було. Алергій також. Ці олівці дуже бюджетні і дуже допомагають в створені креативного контенту.
Коментарі (0)