Вікторія Громова

Mancera Red Tobacco

Mancera Red Tobacco

Як і завжди у цього бренду, багато заявлені багато нот, але є ті, котрі не заявлені, але ж виділяються , і це вишня. Навіть колір самої рідини, сам говорить за себе. Тож, по черзі.

Він був випущений у 2017 році.

Верхні ноти: Кориця, Уд, Ладан, Шафран, Мускатний горіх, Зелене яблуко та Біла груша;

Середні ноти: Пачулі та Жасмін;

Базові ноти: Тютюн, Мадагаскарська ваніль, Амбра, Сандал, Гваяк, Білий мускус та Ветивер.

З першого пшику, це дуууже яскравий, шлейфовий, стійкий аромат. Він просто бʼє у ніс, і особисто мені, спочатку взагалі хотілось його змити.

На старті вишня та спеції, багато спецій. особливо через ладан, я вже хотіла ставити на ньому хрест.

Шлейф просто ходить за тобою, я відчувала його постійно. Але , що добре, з часом аромат розкривався, і більше подобався.

І вже, через годинки 3, це був аромат, який і не впізнати. Зовсім нетой, що розпиляла. І той, що дуже сподобався.

Амбра, сандал, ваніль, шафран, кориця. Дуже терлий, приємний, хочеться вдихати і вдихати. Притягує, хочеться розгадати.

Як і завжди, з цим брендом, аромату треба дати час. Тому що спочатку, то якась парфумерна 💣

Mancera Red Tobacco