#testmakeupclub
Про O’BAYS Matte Liquid Lipstick
Отримавши ці помади на тестування я не могла стримати захвату від дизайну 😍 ці флакони дууже красиві у своєму переході від чорного до прозорого 😍 а ще вони матові та приємні на дотик) об'єм 4мл.
Стійкість цих помад дууже хороша, вони довго тримаються на губах і змити їх не просто, можуть витримати перекус та обід, якщо їсти обережно.
Ці помади матові, та детальніше про кожну з них я розповім нижче 😉.
Як і будь-які матові помади, ці потребують добре зволожених губ перед нанесенням.
І поки ми не пішли говорити про відтінки, я ще хочу відправити свій цьомчик MUC за можливість протестувати ці новинки 😘.
01
Отже, перший відтінок. Він рожевий, мені взагалі хочеться його називати рожево-кораловим і він більше підійде дівчатам зі світлим волоссям.
Ця помада наноситься як звичайна кремова рідка помада, та швидко висихає на губах, чим створює високопігментоваий матовий шар.
Ці помади лягають на губи рівно, та підкреслюють текстуру губ, включно із сухістю. Сама помада не сушить, та перед нанесенням краще добре зволожити губи.
Аплікатор невеликй, дозволяв добре промалювати контур.
02
Другий відтінок я хочу назвати неоново-червоним, і цьому є пояснення.
Це знову той відтінок, який більше підійде дівчатам зі світлим волоссям, на мою думку.
Якщо два інші відтінки наносились як звичайні рідкі помади, тобто кремовою консистенцією, яка сохла, то 02 має легку консистенцію, вона мені пригадувались маркери, і висихає ця помада швидше, ніж інші, наче тінтує губи (до-речі, якщо її підтерти, то залишає рожевий слід), та дуже швидко сохне.
Цей відтінок мені видався найважчим, насправді, адже навіть попри зручний апліткатор, промалювати контур цієї помадою було непросто.
Ця помада також лягає легким матовим високопігментованим шаром, підкреслюючи текстуру губ. Помада губи не сушить, та перед нанесенням краще їх зволожити.
03
Ну і третій відтінок, мій фаворит, адже це красивий темний нюд з коричневою ноткою. Як і 01 відтінок, він лягає наноситься легко, як рідка помада, кремовою консистенцією та після висихання залишає матовий високопігментоваий шар. Як і з іншими відтінками, він підкреслює текстуру губ, не пересушуючи їх.
Апліткатор невеликий та дозволяє промалювати контур.
Коментарі (0)