Дитяча зубна паста зі смаком полуниці
Від PROKUDENT Kids
Вітання, паняночки!
Як важливо зберегти здоров'я зубів малечі знають всі і дорослі і малі. Тому для своєї дитини я обрала гелеву зубну пасту PROKUDENT Kids. Формула без мікропластику підходить для використання діткам від появи першого зубчика до 6 років. Консистенція гелеподібна, півпрозора, насичено-рожева має приємний м'який солодкий смак полуниці. Піни утворюється небагато. Об'єм 75 мл.
Завдяки ретельно підібраним інгредієнтам, гель делікатно та ефективно прочищає молочні зуби від нальоту та надійно захищає від дії карієсу, що є вкрай важливим у період інтенсивного зростання та розвитку зубів.
Склад:
Aqua (вода), Sorbitol (сoрбітол), Hydrated Silica (гідратований силіка), Propylene Glycol (пропіленгліколь), Sodium C14-16 Olefin Sulfate (натрій C14-16 олефінсульфат), Cellulose Gum (целюлозна камедь), Sodium Monofluorophosphate (натрій монофторофосфат), Aroma (аромат), Calcium Glycerophosphate (кальцій гліцерофосфат), Ethylhexylglycerin (етилгексилгліцерин), CI 75470 (CI 75470).
PROKUDENT Kids паста для чищення зубів - це поєднання безпеки, ефективності та задоволення. Відповідна кількість фтору, смачний полуничний смак, який припад до душі дитині та ремінералізуючий кальцій зібрані в одному продукті.
Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)
Дякую за увагу! Обійняла)
Завжди ваша Мисткиня
Коментарі (0)