блиск-плампе р Catrice: ніжний догляд і природний ефект
Дівчата, привіт! Якщо ви любите блиски для губ із легким ефектом плампінгу, то обов'язково зверніть увагу на блиск-плампер від Catrice. На днях він опинився у моїй косметичці, і я готова поділитися своїми враженнями.
Почнемо з зовнішнього вигляду. Упаковка виглядає дорого і стильно: товстий пластик, золота кришка — "дорого-багато", як то кажуть.
Аплікатор великий, м'який і зручний, із ним нанесення блиску стає приємним ритуалом.
Єдиний мінус упаковки — це блокатор. Через нього іноді важко дістати аплікатор, а в деяких випадках продукт "випльовується", видаючи трохи більше, ніж потрібно. Але це дрібниця, яка не псує загальне враження.
Колір
У мене відтінок 060, ніжний нюдовий, ідеальний для створення природного макіяжу. Він чудово виглядає як самостійно, так і з олівцем (я комбіную з Glambee 111 — це просто ідеальний тандем). Текстура блиску нелипка, легка та дуже приємна на губах.
Цей блиск-плампер не створює вау об’єму, але забезпечує чудове зволоження та надає губам доглянутого вигляду. Завдяки ментолу губи відчувають приємну прохолоду й легке поколювання, що освіжає й дарує комфорт.
Що ще вразило:
- Губи залишаються м’якими та зволоженими.
- Блиск додає ніжного сяйва, підкреслюючи природну красу.
- Формула збагачена вітаміном Е та олією жожоба, які живлять губи й забезпечують догляд.
- Веганський склад, без спирту, глютену та мікропластику.
Якщо ви шукаєте блиск, який забезпечить легкий пламп-ефект, зволоження та приємну прохолоду — цей продукт точно для вас. Він не створює супер-об’єму, але дарує губам доглянутий вигляд і відчуття комфорту.💋
Коментарі (0)