DARIIAKOVACH

O’BAYS. 3 помади «на вихід»

3 помади, для різних образів, настроїв і самовідчуття

Вишукані помади, що забезпечують бездоганний вигляд і впевненість, адже мають чудову стійкість

Формула з вмістом натуральних живильних олій забезпечує комфортне нанесення, яке зовсім не відчувається на поверхні губ.

У мене всі 3 відтінки, який сподобався найбільше?

Помади у вишуканому флаконі, дуже стильний і водночас лаконічний дизайн. Матові помади я люблю, особливо на святах, коли багато смачної їжі і не хочеться поправляти макіяж кожні пів години.

Помади мають насичені кольори, які мають підійти всім, адже вони в цілому універсальні. Матовий фініш, губи не стягують і не сушать

Зручні мініатюрні аплікатори, гарно розподіляють помаду

Аромат косметичний не навʼязливий

Про відтінки?

1. Рожевий/чайна роза, світлий відтінок, такий дівчачий. Можна і на кожен день, і на якусь подію
  2. Відтінок, що зацікавив мене найбільше, адже червоні помади моя слабкість. Класичний червоний, без глибини. Передати його важко, в житті він яскравіший і не має жодних підтонів
  3. Теплий нюд, з персиково-коричневим відливом. На затишну осінь, саме те, що треба

Змити їх не складно, не треба знімати шкіру з губ)

Тому, дівчатка, раджу спробувати вам і взяти на подарунок для подружок. Адже і кольори гарні, і ціна приємна, і дизайн презентабельний

Я вдячна MUC за можливість протестувати цю вишукану насолоду для губ

Тихого вечора, дня і ночі🫰🏻