Meloni Thermal Protection Hair Cream
💇🏻♀️
Це мій перший засіб від бренду Meloni .
Для себе обрала крем-термозахист для волосся, адже я постійно користуюсь феном , та плойками , тому люблю мати різні продукти для захисту.
▪️THERMAL PROTECTION HAIR CREAM підходить для всіх типів волосся.
▪️Він не лише захищає пасма , а й надає комплексний догляд завдяки вітаміну Е і рицинової олії в складі.
▪️Засіб представлений в білій , мякій тубі .
▪️Має стильний, та лаконічний дизайн .
▪️Об'єм :100 мл .
Текстура, аромат, компоненти
▪️Туба щільно закручується на кришечку.
▪️Є захисна мембрана - першого відкриття.
▪️Текстура кремова, досить густа , має молочний колір .
▪️Аромат дуже легкий , квітковий , на волоссі не відчувається.
▪️Формула засобу, збагачена високоякісними натуральними компонентами, включаючи вітамін Е, рицинову олію, насичену живильними елементами, та пантенол (або провітамін B5).
Процес використання, враження
Як використовую?
- Горошину крему наношу на долоні, розтираю і тоді розпроділяю по вологому волоссі вздовж усієї довжини безпосередньо перед укладанням. Не потребує змивання.
Він ну дужеее екоономний.
Вперше , коли ним користувалась , не читала рекомендації- нанесла досить багато, не пошкодувала , щоб було краще для волосся) як я помилялась - воно стало дуже обтяжане , склеєне, та плуталось і мені потрібно було знову мити голову.
Тому від мене рекомендації - перед використанням читайте, як використовувати , а також "багато "- не завжди добре🤪
Невелика кількість засобу - творить диво :
▪️волосся стає зволожене та доглянуте
▪️має красивий блиск , та здоровий вигляд
▪️захищене від зовнішніх факторів
▪️слухняне, не плутається, та не електризується
Радію знайомству з брендом Meloni. Якщо ви , як і я - полюбляєте "незмивашки" рекомендую звернути увагу ♥️
Коментарі (0)