SKOMSKA

Meloni Thermal Protection Hair Cream

Це мій перший засіб від бренду Meloni .

Для себе обрала крем-термозахист для волосся, адже я постійно користуюсь феном , та плойками , тому люблю мати різні продукти для захисту.

▪️THERMAL PROTECTION HAIR CREAM підходить для всіх типів волосся.

▪️Він не лише захищає пасма , а й надає комплексний догляд завдяки вітаміну Е і рицинової олії в складі.

▪️Засіб представлений в білій , мякій тубі .

▪️Має стильний, та лаконічний дизайн .

▪️Об'єм :100 мл .

▪️Туба щільно закручується на кришечку.

▪️Є захисна мембрана - першого відкриття.

▪️Текстура кремова, досить густа , має молочний колір .

▪️Аромат дуже легкий , квітковий , на волоссі не відчувається.

▪️Формула засобу, збагачена високоякісними натуральними компонентами, включаючи вітамін Е, рицинову олію, насичену живильними елементами, та пантенол (або провітамін B5).

Як використовую?

• Горошину крему наношу на долоні, розтираю і тоді розпроділяю по вологому волоссі вздовж усієї довжини безпосередньо перед укладанням. Не потребує змивання.

Він ну дужеее екоономний.

Вперше , коли ним користувалась , не читала рекомендації- нанесла досить багато, не пошкодувала , щоб було краще для волосся) як я помилялась - воно стало дуже обтяжане , склеєне, та плуталось і мені потрібно було знову мити голову.

Тому від мене рекомендації - перед використанням читайте, як використовувати , а також "багато "- не завжди добре🤪

Невелика кількість засобу - творить диво :

▪️волосся стає зволожене та доглянуте

▪️має красивий блиск , та здоровий вигляд

▪️захищене від зовнішніх факторів

▪️слухняне, не плутається, та не електризується

Радію знайомству з брендом Meloni. Якщо ви , як і я - полюбляєте "незмивашки" рекомендую звернути увагу ♥️

17 листопада, 2024
SKOMSKA
17 листопада, 2024