Kostenko_Nastya👩‍🦰

Гель-лак для нігтів Reglance у відтінку 062

Гель-лак для нігтів Reglance у відтінку 062

Привіт, красуні💋

Без місяця рік як я почала робити собі покриття гель-лаком самостійно. Замовивши перші лаки цієї фірми, я була вражена якістю, тому протягом року колекція поповнювалась новими відтінками. Червоний колір у відтінку 062 при кожному замовленні чогось на саті я зловити не могла, ну от постійно "Нема в наявності". І от нарешті... Урвала!!! І не пожалкувала!

Нічого особливого - звичайна скляна плюшечка з кисточкою. Пляшечка у чорному кольорі, який захищає від випадкового потрапляння ультрафіолету.

На лицьовій стороні вказано виробника, об'єм, призначення. На звороті - склад, інформацію про виробника, умови зберігання, термін придатності (мій придатен до травня 2027 року). Сам номер відтінку вказано на верхівці кисточки.

Лак має середню консінстенцію - він і не рідкий, і не густий (з кисточки не капає). Має запах, але щоб його почути, то треба сам лак добре так вдихнути. Ну і описати я його не можу, такий він, трохи специфічний.

Колір - відтінок 062. Яскравий, насичено червоний. Я б сказала такий класичний.

Виробник радить використовувати наступним образом:

"Надайте нігтьової пластини бажану форму. Нанесіть базове покриття на чисту, гладку і суху поверхню нігтя. Помістіть в УФ-лампу на 2 хвилини або в LED-лампу на 1 хвилину. Нанесіть тонкий шар гель-лаку. Під час нанесення першого шару важливо закріпити край нігтя. Помістіть в УФ-лампу на 2 хвилини або в LED-лампу на 30 секунд. Нанесіть другий шар гель-лаку. Просушіть в УФ-лампі 2 хвилини або в LED-лампі 30 с. Покрийте топом. Полімеризувати за допомогою УФ-лампи 2 хвилини або LED-лампи протягом 1 хвилини. Видаліть липкий шар, що залишився після полімеризації."

Як роблю я. Спочатку покриваю ніготь базою (у мене база цього ж виробника), сушу у лампі 60 сек (лампа Sun LED+UV SUN ONE WHITE 48W). Лак наношу у 2 шари, кожен просушую по 60 сек. Зверху покриваю топом без липкого шару (топ My Nail Top), сушу 60 сек.

Сам лак лягає дуже легко, добре розподіляється, майже не затікає. Сам непогано вирівнюється на пластині. У два шари дає щільне покриття. Не полосить.

На нігтях лак виглядає просто шикарно. Саме це покриття я постаралась проносити максимально довго. У мене вийшло проносити місяць і пару днів - з'явився невеликий скол на одному нігті. Свій зовнішній стан покриття майже не втратило.

У каруселі перше фото - одразу після покриття, друге - через місяць.

Я у захваті від цього лаку і цього кольору. Всім раджу його спробувати, бо якість, як на мене, вища за вартість. Мінусів у ньому я не побачила. Тому обирайте - не пожалкуєте!

17 листопада, 2024
Kostenko_Nastya👩‍🦰
17 листопада, 2024