𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Гель для душу "Грейпфрут-розмарин"

Обожнюю гелі для душу від Tink. По-перше - у них дуже бюджетна ціна, великий об'єм, якість на висоті, а також вони забезпечують бережне очищення і завжди приємно вражають приємними віддушками.

Я вже спробувала декілька гелів цього бренду з різними ароматами і в черговий раз вирішила обрати Грейпфрут-розмарин. Не знаю чому я до цього не зупиняла на ньому свою увагу.... Треба було раніше його спробувати, бо цей аромат мене дуже зачепив і мабуть тепер став одним із найулюбленіших.

Гель представлений у великому витягнутому флаконі. Кришечка зручна, крізь невеликий отвір витікає оптимальна кількість засобу.

Гель прозорий, в міру густий.

Аромат неймовірно приємний. Поєднання грейпфруту і розмарину в ньому таке вдале! Запах з цитрусовими нотками і легкою гірчинкою, яка притаманна грейпфруту на фоні свіжості і трав'янистості розмарину - це щось. Звучить дуже бадьоро і одночасно діє немов ароматерапія. Люблю ним насолоджуватися в процесі купання, ну дуже він гарний!

Гель чудово піниться. Якщо використовувати мочалку, то за її допомогою утворюється об'ємна і пухка піна. Очищуючі здібності прекрасні. Гель ефективно видаляє забруднення, а завдяки м'якій формулі, він забезпечує делікатну дію. Шкірний покрив зовсім не пересушує, не провокує стягнення і якогось дискомфорту. Після використання є стійке відчуття чистоти і свіжості.

Засіб підходить для щоденного використання, економно витрачається, такого флакону вистачає надовго.

Дуже рекомендую спробувати цей гель, він вартий уваги. Думаю, що аромат вас теж приємно вразить, як і сама якість.