𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Зволожуюча еліксир-сиворотка з ліфтинг-ефектом

Ліфтинг-сироватка для обличчя Hydralifter спеціально розроблена для покращення стану вікової шкіри.

Вона містить вражаючий комплекс цінних речовин, які працюють у декількох напрямках, а саме:

Інформація від виробникаІнформація від виробника

Мають потужний ліфтинг-ефект: миттєво розгладжують та підтягують шкіру,

•Усувають дрібні зморшки та зменшують глибину виражених заломів;

•Стимулюють внутрішні ресурси клітин;

•Глибоко зволожують і живлять тканини;

•Усувають тьмяність, сухість, відновлюють рівний тон;

•Сприяють підтримці здорового балансу вологи;

•Зміцнюють судини, зменшують вираженість капілярної сітки;

•Попереджають старіння і вікові зміни.

Об'єм: 50 мл.

Призначення: для всіх типів шкіри

Активні компоненти: алое вера, вітамін а, вітамін Е, гіалуронова кислота, касторова олія, колаген, м'ята, морські водорості, мочевина

Сироватка представлена в картонній коробці.

Пакування не тільки естетичне, а й дуже практичне. Додатково в комплекті є мініатюрна баночка на випадок, якщо крем треба взяти з собою у невеликій тарі, що буде актуальним варіантом, який не займає багато місця.

Все зроблено якісно: флакон з міцного пластику, оснащений дозатором, працює справно. Натискається він легко і за пару разів подає оптимальну кількість засобу.

Обожнюю такі формати за гігієнічність і зручність. Тримати в руках такий флакон одне задоволення. Корпус у нього прозорий, що дозволяє спостерігати витрату.

Сироватка у вигляді прозорого гелю, консистенція не рідка. Запах зовсім легкий і ненав'язливий.

Завдяки гелевій текстурі, сироватка гарно розподіляється по обличчю. Вона швидко вбирається. Липкість практично відсутня, вона відчувається лише в моменті поглинання засобу (а це долі секунди), після чого ці відчуття повністю зникають і є абсолютний комфорт.

Сироватка ефективно зволожує, пом'якшує шкіру і розгладжує. Фініш лишає матовий.

Одразу після використання візуально мені дуже подобається як виглядає обличчя. Сироватка дає наче ефект чистої шкіри. Як би це влучніше описати... Це саме той момент ніби після вмивання, коли шкіра ідеально очищена і ще нічим не навантажена. Присутня саме ось ця така бажана свіжість і матовість без блиску. Сироватка разом з цим вирівнює тон, звужує пори і має заспокійливі властивості.

Для мене вона комфортна у всіх сенсах. Неймовірно подобається її легка текстура і відсутність посторонньої плівки.

Шкіра на дотик після неї гладенька, ніжна і більш пружна. Але, як і всі подібні сироватки з гіалуроновою кислотою, її також необхідно закривати кремом. З подальшим доглядом вона не конфліктує (не скочується).

Тональні засоби лягають бездоганно.

У мене комбінований тип і дана сироватка чудово вписалася в мій догляд.

В комбінації з кремом вона забезпечує повноцінний догляд і позитивно впливає на стан епідермісу: глибоко зволожує, візуально і тактильно підтягує, освіжає і надає більш доглянутого вигляду.

Сподобалось, що сироватка не обтяжує шкіру, з нею обличчя не так активно набуває блиску (суттєво менше блищить на протязі дня). За весь час користування негативної реакції не викликала. Пори вона не забиває, висипань не спровокувала.

Це та сама річ, до якої так і тягнеться рука вранці і ввечері. Неймовірно приємно нею користуватися. Якістю і ефектом я задоволена.

Дякую за увагу