емолієнт-трансформер «Бальзам-олія» від Babe Laboratorios: комфорт і догляд для сухої шкіри
Осінь і зима — це час, коли шкіра потребує максимального зволоження та захисту. Тому я хочу розповісти про цей крем ✨
Упаковка та формат
Почнемо з практичності. Засіб у зручній пластиковій баночці з дозатором, що значно полегшує використання. Я обрала об’єм 100 мл, адже це зручно для подорожей та тестування нового продукту. Формат компактний, у косметичці займає зовсім мало місця.
Текстура та ефект
Babe Balm to Oil — це трансформер, який спочатку виглядає як білий крем із жирною текстурою, але при контакті зі шкірою перетворюється на олію (додаю "свотч"). Він миттєво зволожує і залишає шкіру м’якою, гладенькою та шовковистою. Я наношу його на все тіло після душу, і вже після першого використання шкіра відчуває комфорт і стає ніжною на дотик.
Що входить до складу?
У складі цього бальзаму-трансформера є потужні інгредієнти, які працюють на благо нашої шкіри:
- Олія інка-інчі: багата на омега-3, омега-6 і омега-9, допомагає відновлювати бар’єрну функцію шкіри та захищає від пересихання.
- Олія чіа: відома своїми антиоксидантними властивостями, живить шкіру і допомагає боротися з подразненнями.
- Кераміди: зміцнюють шкірний бар’єр, допомагаючи утримувати вологу.
- Пребіотики: підтримують здорову мікрофлору шкіри, роблячи її менш чутливою.
- Вітамін F: зволожує, пом’якшує та сприяє регенерації пошкодженої шкіри.
- Натуральний зволожувальний фактор (NMF): комплекс, що підтримує оптимальний рівень зволоження навіть у найбільш сухих ділянках.
Цікаво, що продукт має 90% натуральну формулу, і його ефективність підтверджена для використання на сухій, чутливій та навіть атопічній шкірі.
- Продукт не містить агресивних компонентів, що робить його безпечним навіть для дітей.
- Завдяки пребіотикам він не лише зволожує, а й працює над довготривалим відновленням шкіри.
- Формула настільки ніжна, що підходить для шкіри, яка часто реагує на холод, вітер чи сухе повітря.
Мені дуже подобається, як швидко цей бальзам працює. Він не лише дає миттєвий результат, а й покращує стан шкіри з часом.
Коментарі (0)