wowmom

Як працюють антиоксиданти на шкірі 30+, і кому не підійде сиворітка з вітаміном С від Nacomi

Як працюють антиоксиданти на шкірі 30+, і кому не підійде сиворітка з вітаміном С від Nacomi

Привіт, красуні!

Не можна недооцінювати дію вітаміну С на шкіру.

Вітамін С грає ключову роль у виробництві колагену, допомагає вирівняти тон обличчя, а також зменшує зморшки.

Ще він являється потужним антиоксидантом, який є вкрай необхідним для захисту шкіри від зовнішніх пошкоджень (ультрафіалету, забруднень, стресу). Цей компонент працює над пігментацією, бореться з вільними радикалами, попереджає фотостаріння.

Чарівна паличка, не інакше?!

А перевірити дію вітаміну С на своєму (вже не такому молодому) обличчі, я вирішила за допомогою сиворітки Nacomi Next Level Vitamin C 15.

Отже, враховуючи дуже бюджетну вартість, сиворітка знаходиться в дуже зручному і якісному флаконі, з дозатором-помпою, для більш гігієнічного використання.

Важливо, що упаковка не прозора, тож аскорбінова кислота не окислиться від сонячних променів.

Сиворітку можна використовувати як в день, так і вночі, але її не можна поєднувати одночасно з кислотами та ретинолом.

Чому? Тому що вітамін С, кислоти та ретинол - це серйозні активи, які при неправильному використанні, можуть викликати подразнення, підвищити чутливість шкіри, або навіть викликати дерматит.

Але якщо ви свідомо ставитися до свого догляду, і з розумом комбінуєте засоби, то класний результат не змусить вас довго чекати.

В складі всі "корисності" знаходяться на перших місцях, отже ми можемо зробити висновок, що їх концентрація дуже велика. Також сиворітка містить рослинні олії та екстракти.

Вона має кремово-гелеву текстуру, та досить специфічний, навіть злегка "медицинський" аромат.

Мені важко описати, чим пахне сиворітка, але є якісь асоціації з лікарнею.

Мені 31 рік, я маю сухий тип шкіри, та вже перші вікові зміни. Але, завдяки грамотному підходу, зараз стан обличчя мене задовільняє повністю, і тут неабияку роль відіграла Nacomi Next Level Vitamin C 15.

Дуже важливо наносити невелику кількість засобу, бо сиворітка насправді дуже липка.

Спочатку мене це злякало, бо я з такою липкістю зтикаюся вперше, проте після нанесення крему, всі неприємні відчуття проходять.

Головне, обирати наступний крок з легкою формулою, щоб не було ефекту "пирога" на обличчі.

Якщо я використовую сиворітку вранці, то потім наношу СПФ (наприклад, Beauty of Joesun), а якщо ввечері - нічну гелеву маску з гіалуроновою кислотою.

Проте дія сиворітки мене не абияк приємно здивувала. По-перше, вона круто прибирає сухість. Особливо я це відчула, коли ми в будинку ввімкнули опалення.

По-друге, вона наче заповнює кожну складочку та зморщечку, і тон шкіри стає рівним і сяючим.

І в-третє, вона допомагає заспокоювати запалення, якщо вони десь виникли. Якщо в мене вискочить прищік, то вранці я використовую сиворітку, а ввечері - тонік з кислотами. На наступний день - і сліду не лишиться від проблеми.

Мені сподобався ефект від сиворітки, і я бачу класний результат. Проте я погоджуюся з тим, що вона дещо "важкувато" відчувається. Я б не рекомендувала її людям з жирною проблемною шкірою, або тим, у кого розширені пори. Молодим дівчатам також навряд чи потрібна така поживна артилерія.

Але красуням, кому трошечки за..., хто постійно бореться із сухістю, варто придивитися до Nacomi. Особливо на зимовий період.

Дякую за увагу 😘