Термозахист, що мене здивував!
Навіть і не знала, що таке буває)
Холодна пора — це виклик для волосся. Якщо влітку я рідше користуюсь вирівнювачем, то взимку хочеться і накрутити локони, і випрямити пасма. А сушка феном — це справа після кожного миття голови. Саме тому для мене критично важливий якісний термозахист, і цього разу я протестувала Hillary CHIA.
🌟 Перше враження: незвичайне пакування.
У флакона не одна, а дві кришечки: велика зовнішня і тоненька на розпилювачі. Навіщо їх дві? Можливо, для таких розсіяних людей, як я, хто вічно губить кришечки, або це просто подвійний захист. Діліться вашими думками в коментарях, бо я не знаю)
🌿 Аромат: яскравий сюрприз.
Спрей має аромат свіжого ментолу, який нагадує щойно відкриту зубну пасту. Спочатку це мене здивувало, адже зазвичай термозахисти мають нейтральні запахи. Але під час сушіння аромат випаровується, залишаючи волосся свіжим і без зайвих запахів.
💨 Розпилювач: ідеальний.
Мені сподобалося, як рівномірно та м’яко він розпорошує засіб, охоплюючи пасма оптимально. + він реально бюджетний! І думаю, що його вистачить на довго, бо на моє волосся йде три повноцінних пшики і гарно вистачає.
🔥 Найголовніше: ефект.
Я перевірила цей термозахист навіть у «бойових умовах» — з дешевим утюжком на роботі, який далеко не береже волосся. І результат приємно здивував: ніякого запаху паленого, жодного ефекту пошкоджених кінчиків. Волосся залишається м'яким, блискучим і його легко розчісувати. Захист від температури до 200°C працює на всі 100%.
🌟 Фішки продукту:
- Anti-pollution захист від зовнішніх факторів.
- Профілактика ламкості та посічених кінчиків.
- Натуральний склад без SLS, силіконів і парабенів.
Активні інгредієнти:
- Протеїни сої: зміцнюють волосся, додають блиск і зволожують.
- Яблучна кислота: антиоксидант і зволожувач.
- Сечовина: забезпечує глибоке зволоження.
Загалом я продуктом дуже задоволена, мені сподобався ефект ♥
Коментарі (0)