Dasha_Batalova

Термозахист, що мене здивував!

Холодна пора — це виклик для волосся. Якщо влітку я рідше користуюсь вирівнювачем, то взимку хочеться і накрутити локони, і випрямити пасма. А сушка феном — це справа після кожного миття голови. Саме тому для мене критично важливий якісний термозахист, і цього разу я протестувала Hillary CHIA.

У флакона не одна, а дві кришечки: велика зовнішня і тоненька на розпилювачі. Навіщо їх дві? Можливо, для таких розсіяних людей, як я, хто вічно губить кришечки, або це просто подвійний захист. Діліться вашими думками в коментарях, бо я не знаю)

Спрей має аромат свіжого ментолу, який нагадує щойно відкриту зубну пасту. Спочатку це мене здивувало, адже зазвичай термозахисти мають нейтральні запахи. Але під час сушіння аромат випаровується, залишаючи волосся свіжим і без зайвих запахів.

Мені сподобалося, як рівномірно та м’яко він розпорошує засіб, охоплюючи пасма оптимально. + він реально бюджетний! І думаю, що його вистачить на довго, бо на моє волосся йде три повноцінних пшики і гарно вистачає.

Я перевірила цей термозахист навіть у «бойових умовах» — з дешевим утюжком на роботі, який далеко не береже волосся. І результат приємно здивував: ніякого запаху паленого, жодного ефекту пошкоджених кінчиків. Волосся залишається м'яким, блискучим і його легко розчісувати. Захист від температури до 200°C працює на всі 100%.

🌟 Фішки продукту:

• Anti-pollution захист від зовнішніх факторів.
  • Профілактика ламкості та посічених кінчиків.
  • Натуральний склад без SLS, силіконів і парабенів.

Активні інгредієнти:

• Протеїни сої: зміцнюють волосся, додають блиск і зволожують.
  • Яблучна кислота: антиоксидант і зволожувач.
  • Сечовина: забезпечує глибоке зволоження.

Загалом я продуктом дуже задоволена, мені сподобався ефект ♥