Shelly | Час для осіннього десерту
Живильний крем для рук Shelly Apple & Cinnamon
Почну з того, що мої ручки цілий рік потребують зволоження та живлення. Взимку я постійно забуваю про рукавички, через що на руках утворюються тріщини та сухість. Влітку шкіру сушить через спеку і солону воду, і протягом усього часу руки схильні до жорстких миючих засобів, що чистять (потрібно звичайно все це робити в господарських рукавичках, але їх як правило забуваю купити)
Мені потрібен був крем невеликого об'єму, щоб носити з собою в сумці.
Креми від бренду Shelly це моя особиста любов, вже перевірені на ефективність. Тому, коли я побачила цю різдвяну лімітку Shelly Apple & Cinnamon, вирішила - мені треба!))
Крем знаходиться у подарунковій коробочці з бантиком, тому чудово підійде, як презент на ялинку)) Крем йде в пластиковому флаконі з покриттям soft-touch та з кришечкою, що відкручується. Додатково є захисна мембрана. Видавлюється легко.
Текстура і поглинання
Крем для рук Shelly має середню густоту та звичний білий колір, але він не такий густий як типові щільні батери.
Що приємно, він не надто жирний, м'який та пластичний. Коли наносиш його на шкіру, він миттєво розподіляється рівномірним шаром, не залишаючи білих смуг чи грудок.
Проте, слід зазначити, що крем не вбирається миттєво – для повного вбирання потрібно близько трьох хвилин. Але, що важливо, після вбирання він не залишає жирної плівки на шкірі.
Дія на шкіру - відразу і накопичувальна
Одна з основних дій, яку я очікувала від даного крему, - це заявлене виробником - легке зволоження, тобто швидке зняття дискомфорту шкіри без ефекту "жирних рукавичок".
І в цьому він повністю виправдав мої сподівання. Крем для рук та нігтів миттєво знімає сухість шкіри, робить її ніжною та м'якою. Ефект комфорту не проходить миттєво (як буває у недорогих кремів – ефект відчутний лише в процесі нанесення і злітаємо хвилин через 30), шкіра рук залишається зволоженою до контакту з водою.
Але він не лише зволожує, а й доглядає. Регулярне використання крему допомогло мені позбутися почервоніння, подразнень і лущення шкіри, які мене часто переслідують в осінньо-зимовий період, також бачу різницю в стані нігтьової пластини, пішли дрібні тріщини, виглядає рівніше.
Причому зауважу, що якщо наношу крем не лише перед сном, а й зранку, перед виходом на вулицю, добре він добре вбирається – крем не допускає появи проблем знову.
Завдяки натуральним маслам, що містяться у складі, крем також чудово живить шкіру, роблячи шкіру візуально здоровішою і доглянутою.
Аромат
Щодо аромату, зазначу, що його інтенсивність знаходиться на рівні трьох із п'яти. Аромат цілком відповідає назві – це насолода печеного яблука з легкими нотками кориці.
Крем "Яблуко кориця" асоціюється з ароматом десерту із запечених яблук або ароматом сушених яблучок, як у компотній суміші... а не соковитих стиглих яблук. Важливо відзначити, що запах не нагадує пиріг шарлотка, в ньому зовсім немає нудотної кондитерської солодощі та ванілі.
Аромат не хімозний, гармонійний та не викликає неприємних відчуттів.
Підсумуємо
Живильний крем для рук Shelly Apple & Cinnamon залишає найприємніші враження.
Його зручний флакон та розмір, приємна текстура, що тане, ефективна зволожуюча і поживна формула, завдяки багатому складу - а також смачний, але не нудотний аромат печених яблучок роблять його одним з вартих уваги продуктів для догляду за шкірою рук.
Коментарі (0)