wowmom

Не існує засобів, які можуть прибрати темні кола під очима. Але є консилери, які їх гарно замаскують

Не існує засобів, які можуть прибрати темні кола під очима. Але є консилери, які їх гарно замаскують

Привіт, красуні!

Раніше я часто комплексувала стосовно форми своїх очей. Вони в мене великі, глибоко посаджені, і через цю особливість, темні кола - мої вірні супутники впродовж усього життя.

Проте я підросла, почала приймати себе таку, яка я є, і зрозуміла, що якщо жоден крем не зможе вирішити мою проблему, то я можу її просто-напросто замаскувати.

Ви знаєте, я хочу поставити пам'ятник людині, яка придумала консилер, бо ця чарівна паличка може приховати всі вроджені нюанси, стреси та недосипання.

Сьогодні хочу поділитися своїми враженнями про новинку - консилер L'Oreal Paris True Match Radiant Serum Concealer, який не тільки перекриває синці під очима, а ще й містить гіалуронову кислоту та кофеїн.

Отже, об'єм консилеру аж цілих 11 мл, що дуже щедро зі сторони Лореаль - вистачить на довго.

Дизайн в стилі лінійки True Match - досить впізнаваний.

Окрім гіалуронової кислоти, та кофеїну, в консилері міститься ще й ніацинамід, який також позитивно впливає на наші темні кола.

Фішкою L'Oreal Paris True Match Radiant Serum Concealer є незвичайний аплікатор для нанесення у формі копитця. Вперше таке бачу, але насправді ним дійсно дуже зручно точкого наносити засіб.

В Україні офіційно представлено 4 віддінки консилеру, які ідеально підійдуть для славянського типу зовнішності. В мене віддінок 1.5N, і зараз на зиму він чудово вписується в макіяж.

Це досить світлий віддінок, з нейтральним підтоном, який я сміливо можу назвати універсальним.

Сам консилер має середню за щільністю текстуру, але тим не менш, пігментації в ньому достатньо.

Ось вам, піні та панове, мої "фінгали":-)

Як "бонусом" до цієї картини, я маю суху тонку шкіру, через яку просвічуються всі судинки і зморшки.

Зазвичай я наношу небагато засобу на проблемну зону, бо чим більше нанесеш - тим більше є шанс, що все скатається.

Розтушовую за звичкою або вологим спонжем, або безіменним пальчиком. Або і тим і іншим.

Пензлем розподіляти консилер мені не сподобалося.

Тож, пару рухів і все - мої темні кола чудово замасковані. Консилер не дає настільки щільне перекриття, в порівнянні з Rimmel Multi-Tasker, або з тим же Loreal Infaillible, проте і виглядає він більш натурально. На кожен день, мені здається, це шикарний варіант.

Я не можу сказати, що це зволожуючий консилер, але навіть мою суху шкіру - він не сушить, і не забивається в складки.

На протязі дні, стійкість чудова, і його можна навіть не припудрювати.

В цілому, мені подобаються тональні засоби і консилери від Loreal, тож ця новинка не стала винятком.

Користуюся із задоволенням і вам рекомендую спробувати.

Дякую за увагу 😘