MAXIMOVA🌷

Подарунковий набір Barbers

Коли я презентувала чоловіку цей бокс, він оживився і з цікавістю почав роздивлятись все та розгортати (напевне я так само виглядаю зі сторони розпаковуючи новенькі бажані посилки).

Він одразу відмітив гарний дизайн, красиве пакування, сказав, що хороша поліграфія та якісний картон. Відмітив на бортику коробки наклейку, що слугує контролем першого відкриття.

Всередині всі баночки складені в чорний брендовий мішечок, і додана листівка. Виглядає це дуже стильно.

На звороті коробки є опис по кожній позиції.

- гель для душу Barbers Sacramento Premium Shower Gel

- лосьйон після гоління Barbers London Aftershave Lotion

- шкарпетки

Гель має чудовий аромат, і мені, і чоловіку сподобався!. Він насичений але водночас ненав'язливий, з нотками свіжості та деревини. Аромат залишається на шкірі ще деякий час після душу.

Гель ефективно очищає шкіру, видаляючи забруднення і не пересушує її. Завдяки делікатній формулі підходить для щоденного використання, залишаючи після себе відчуття чистоти та свіжості. Він чудово піниться, забезпечуючи комфортний процес миття.

Консистенція гелева, прозора.

Засіб ефективно заспокоює подразнення, зволожує шкіру та допомагає відновити її після гоління. Він має легку текстуру, яка швидко вбирається, не залишаючи липкого відчуття. Формула містить компоненти, які сприяють зняттю почервоніння і запобігають сухості.

Має приємний стриманий аромат із легкими нотами цитрусових і дерева. Він дарує відчуття свіжості й витонченості, але не перевантажує, дозволяючи використовувати улюблений парфум без конфлікту ароматів.

Це поєднання гумору та зручності. Шкарпетки ніколи зайвими не бувають! Виготовлені вони з 80 % бавовни - високі, зручні і теплі. Головна фішка - це напис англійською "якщо ти це бачиш, принеси мені пива". Упаковані вони в окрему брендову коробочку.

У Barbers є в асортименті подарункові набори і з іншим наповненням, можете обрати універсальний, який підійде кожному або бороданю - з догдядовими засобами по догляду за бородою або ж якщо навпаки - є набір для гоління.