MariiBilous

Вечірня ароматерамія

Вечірня ароматерамія
Вечірня ароматерамія

Останнім часом мені до рук потрапив гель для душу Avenue des Parfums – Midnight Nice. Це ідеальний засіб для вечірнього релаксу у ванній кімнаті.

Металізований бірюзовий дизайн одразу привертає увагу. Виглядає стильно й сучасно.

• Обʼєм — 200 мл. Здавалося б, небагато, але витрачається дуже економно. Такий формат зручно брати в поїздку, бо в готелях не завжди якісні засоби для догляду за тілом.

Гель має ідеальну консистенцію, завдяки чому його легко наносити на мочалку. Найбільше мене вразило, як він піниться. Зовсім небагато гелю перетворюється на густу, кремову піну, наче хмарка.

Аромат — це взагалі окрема історія. Midnight Nice пахне чимось загадковим і одночасно затишним. Для мене це знайома улюблена історія. Цей аромат наближений до парфуму Versace Versens. Аромат залишається на шкірі, але ненавʼязливий, дуже делікатний. Це саме той випадок, коли хочеться нюхати власну руку після душу😅

• Чи траплявся вам такий гель для душу, аромат якого хочеться носити як парфум? Напишіть про свої улюблені засоби — мені дуже цікаво дізнатися, якими гелями для душу ви користуєтесь!

Вечірня ароматерамія