Те, що треба після чистки. І не тільки :)
Кріо-маска після чистки від NanoCode
У попередньому дописі я розповідала про Гель холодної гідрації від NanoCode, який допоміг зробити якісну чистку обличчя ультразвуковим скрабером. А щоб звузити пори та заспокоїти шкіру після тертя, я нанесла Кріо-маску після чистки, вона також від NanoCode. І про неї далі👇
ПАКОВАННЯ
Пакетик 20 мл, якого вистачає на декілька застосувань. Зі зворотного боку є вся необхідна інформація. Також маска буває в тубі та баночці.
СКЛАД
З цікавого у складі:
- каолін (біла глина) - очищує, поглинає надлишок себуму та регулює його виділення, має антисептичну та протизапальну дію
- олія мигдалю - живить, пом’якшує та заспокоює шкіру
- гліцерин - зволожує, здатний зв’язувати та утримувати вологу в шкірі
- екстракти алое та мальви - зволожують та заспокоюють шкіру
- оксид цинку - має антисептичну та протизапальну властивості
- пантенол та алантоїн - зволожують та заспокоюють шкіру
- ментол - звужує пори, освіжає та тонізує, нормалізує вироблення себуму
- екстракт евкаліпта - чинить тонізувальну, антисептичну та протизапальну дії.
ТЕКСТУРА
Текстура однорідна, кремова, ніжного сіро-зеленуватого кольору. Аромат легкий ментольно-евкаліптовий.
У ПРОЦЕСІ
Виробник рекомендує наносити маску після чистки та протирання антисептиком від бренду. Але у мене немає спеціального антисептика, тому після чистки я протерла шкіру лавандовим гідролатом і тоді вже нанесла маску. Вона легко розподіляється по шкірі.
В процесі витримування маски відчувається дуже приємний холодок. Також можуть трошки сльозитись очі, так буває із ментольними масками. Це терпимо, але маю про це попередити😉
За 15 хвилин маска починає трошки застигати, але не твердіє і зовсім не стягує шкіру. Змивається, як і будь-яка глиняна маска: вода + ватні диски/серветки.
ЕФЕКТ ТА ВРАЖЕННЯ
Кріо-маска після чистки дуже потішила ефектом:
✨ вона помітно звужує та доочищує пори
✨ заспокоює шкіру після тертя
✨ гарно освіжає
Мені здається, таку класну маску можна використовувати не тільки після механічної чистки, а й просто як окремий дієвий засіб.
Допис про Гель холодної гідрації від NanoCode: https://club.makeup.com.ua/post/56938/
Дякую за увагу🫶
Коментарі (0)