JOKO BLEND | Олія-еліксир для росту волосся
Ніжний та ефективний догляд
Як часто ми забуваємо про своє волосся, поки воно не починає нагадувати нам про себе — сухістю, ламкістю чи випадінням?
На мою думку, краще не допускати плачевних наслідків і доглядати за волоссям завжди, адже воно потребує постійної уваги.
Моє волосся у холодну пору року зазвичай стає більш тьмяним ще й до цього додається випадіння, тож для зміцнення та росту волосся я вирішила спробувати новинку від улюбленого бренду Joko Blend - Олію-еліксир для зміцнення та прискорення росту волосся.
І зараз хочу поділитися своїми враженнями про цей дивовижний продукт, який, здається, зроблений спеціально для тих, хто хоче дарувати своїм локонам найкраще.
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
Об'єм: 100 мл.
Бренд: Joko Blend
Вік: 18+
Призначення: для росту волосся, живлення, зміцнення
Класифікація: натуральна
Термін придатності: 6 місяців після відкриття
СКЛАД:
Avocado Oil, Arctium Lappa (Burdock), Linum Usitatissimum Seed Oil, Buckthorn Seed Oil, Squalane, Nigella Sativa Seed Oil, Pomegranate Seed Oil, Hydrolyzed Keratin, Zingiber Officinale Root Extract, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Rosemary Essential Oil, Cedrus Atlantica, Fragrance.
Цей еліксир — справжня комбінація природних багатств. У складі олії є:
Олія авокадо — глибоко живить і зволожує волосся, насичує його вітамінами та мікроелементами.
Олія будяків — стимулює кровообіг у шкірі голови, що сприяє активному росту волосся.
Олія льону — містить омега-3 жирні кислоти, які зміцнюють волосся і надають йому здоровий блиск.
Олія обліпихи — відновлює структуру волосся, покращує еластичність та надає м’якість.
Олія чорного кмину — бореться із випадінням волосся та сприяє росту здорового волосся.
Олія гранату — має потужні антиоксидантні властивості, захищає волосся від пошкоджень.
Кератин — відновлює структуру волосся, робить його більш міцним і стійким до пошкоджень.
Вітаміни A і E — необхідні для живлення шкіри голови та відновлення здорового вигляду волосся.
ПАКУВАННЯ
Пакування олії від Joko Blend виглядає досить елегантно і естетично. Вона знаходиться в пластиковому флаконі білого кольору. Флакон оснащений зручним дозатором, що дозволяє економно використовувати продукт та забезпечує легке і комфортне нанесення.
Дозатор закривається прозорою кришечкою - засіб не проллється.
Уся необхідна інформація розміщена на етикетці.
ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ
Олія має ніжний, натуральний рослинний аромат, який не є інтенсивним, тому не буде набридати.
Засіб приємного жовтуватого забарвлення.
Текстура олії легка, трохи масляниста, як і повинно бути у таких засобах.
ЗАСТОСУВАННЯ
Наносити олію дуже просто. Я зазвичай застосовую її 2 рази на тиждень. Наношу невелику кількість на корені волосся і акуратно масажую шкіру голови. Потім залишаю на 15 хвилин обгорнувши теплим вологим рушником (як і вказується в інструкції)
З мого волосся олія змивається легко не залишаючи відчуття важкості або липкості.
МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД ВИКОРИСТАННЯ
Еліксир добре розподіляється по шкірі голови. Доречі засіб не пече, не щипає, відчувається приємне легеньке тепло (памʼятаю колись був у мене досвід з якоюсь перцевою штукою для росту, навіть бренду не памʼятаю, тож той засіб був не приємно пекучим і повторювати процедуру не хотілось а у даному випадку - зовсім навпаки).
А ще мені подобається, що олія досить швидко вбирається в шкіру голови і не залишає сильного жирного ефекту, що є для мене важливим.
Я використовую цей еліксир вже кілька тижнів, і результат справді є. Волосся стало м’якшим, блискучішим, а головне — значно міцнішим. Проблеми з випадінням волосся зменшились, а волосся виглядає здоровішим і додатковий бонус - більш об’ємним.
Раджу спробувати 😉
Коментарі (0)