#testmakeupclub
O’BAYS Matte Liquid Lipstick
Привіт, красуні!
Якщо ви погортаєте всі мої пости в профілі, ви зможете помітити одну невеличку особливість - я залежна від помад. Я їх купую постійно, в мене їх дуууже багато, і я завжди в пошуках якихось нових унікальних віддінків і текстур.
Коли я побачила, що у O'Bays вийшли нові матові помади, то одразу зрозуміла, що обов'язково їх спробую. Тим паче, мені пощастило, і я опинилася в списку тих дівчат, які отримали новинку на тестування.
Тож, не будемо довго затягувати, і одразу подивимося, що ж такого цікавого випустив O'Bays.
Звісно, окремим пунктом, треба обговорити дизайн O’BAYS Matte Liquid Lipstick, тому що виглядають помади дуже стильно. Ну ви тільки подивіться! Таке і не соромно дістати із сумочки в дорогому ресторані:-)
Але пластик, з якого зроблені тюбики, не відчувається, як щось "лухарі", бо він доволі легкий.
Це не є мінус, адже бренд, в цілому, бюджетний, і найголовніше - що всередині цих флаконів.
До речі, всередині флаконів - 4 мл помади.
Аплікатор для нанесення - маленький, і дійсно зручний, бо завдяки його розмірам, можна чітко профарбувати контур губ без олівчика (можна, але в мене не вийшло).
А от що дійсно дуже дивує, так це те, що в лінійці всього три віддінки... Мені цікаво, хто їх обирав, чим керувався, і чому саме ці кольори увійшли в палітру.
O’BAYS Matte Liquid Lipstick - мають формулу класичних матових помад-застивашок. Вони дуже пігментовані, і повністю перекривають пігмент губ з одного шару. Ніякого запаху або присмаку після себе не залишають, що також дуже приємно.
Віддінок 1
Це такий досить світлий персиково-рожевий колір, який може здатися навіть трошки неоновим. Віддінок в мене асоціюється з весною або літом, тому що він непогано освіжає обличчя, і додає яскравих фарб загальному образу.
Думаю, його сміливо можна використовувати і в легкому щоденному макіяжу, але назвати саме цей віддінок універсальним, я не можу.
Боюся, деяким дівчатам він буде вибілювати губи, а для деяких - він буде надто яскравим.
Мені б хотілося, щоб віддінок був більш пильним, і приглушеним, але то вже діло смаку.
Віддінок 2
Класичний червоний з холодним підтоном, який підійде, мабуть, всім. Хоча і в ньому я бачу таку невеличку яскраву неонову нотку.
Робить зуби візуально білішими, і не пробачає нерівностей тону шкіри.
Віддінок, який однозначно привертає на себе всю увагу.
Тримається на губах довго, але їсти або пити з ним - не рекомендую. Якщо десь розмажеться, потім важко буде підправити.
Та і взагалі, приймати їжу, коли у вас яскраво нафарбовані губи - ідея погана.
Віддінок 3
Ну і, наостанок, віддінок, який для багатьох став фаворитом - осінній коричнево-червоно-помаранчевий нюд. Досить складний колір, але в одночас дуже повсякденний.
Він наче і достатньо яскравий і помітний, проте не настільки примхливий, як, наприклад, червоний.
Гарно наноситься, чудово тримається, і з ним навіть можна дозволити собі випити чашечку кави (з маленькою канапкою:-))
Перед нанесенням O’BAYS Matte Liquid Lipstick , обов'язково губи треба підготувати, тому що, як і всі матові помади - вони можуть підсушувати.
Із всіх трьох віддінків, мені найбільше сподобався 3-й, бо схожих кольорів в моїй колекції, мабуть немає.
Сподіваюся, що після вдалого запуску, бренд розширить свою палітру, і в ній з'являться трендові пильні холодні нюди, шоколадні та бургунді віддінки.
Ми почекаємо:-)
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)