Що з доглядо вих засобів для рук ношу зараз в сумочці?
👜
Привіт, дівчата! Останнім часом не заходила в блог, уявляю скільки всього цікавого пропустила 🙈
Буду наздоганяти і читати ваші дописи)
До вас повертаюсь із косметичними знахідками. Сезон холоду вже розпочався, і ми знаємо, як це відображається на наших руках: сухість, подразнення і тд. Тому зараз як ніколи важливо подбати про їх догляд, щоб зберегти шкіру ніжною.
Мої помічники:
1. Крем для рук He&She Cosmetics
He&She Cosmetics - це український бренд натуральної доглядової косметики для тіла та обличчя і моє знайомство з ним почалось саме з цього продукту. Основне призначення крему - зволоження, живлення та захист шкіри рук від зовнішніх впливів.
Текстура легка, нежирна, швидко вбирається залишаючи шкіру м'якою і приємною на дотик. Окремо хочу виділити аромат крему - ну дуууже ніжний і ненав'язливий.
Ключові компоненти в складі, які забезпечують якісний догляд: олія ши, алантоїн, вітамін Е, гіалуронова кислота.
Також, бренд He&She Cosmetics позиціонується як cruelty-free, що, звісно, ще більше привернуло мою увагу 🤍
2. Олія для кутикули Shally
Думаю, засіб не потребує зайвого представлення, адже ця олія-стік є в косметичці багатьох дівчат 😋
Для мене це однозначно любов із першого застосування. Рятує кутикулу від сухості на відмінно. Ідеально підходить для швидкого її відновлення в будь-яких умовах - кілька крапель і ваші руки виглядають доглянуто.
І головне - ці два засоби настільки компактні, що легко поміщаються навіть у найменшу мою сумочку.
Не забувайте про догляд за руками і пишіть в коментарях, які ваші улюблені засоби! 💕