Lancome Teint Ultra Wear SPF15
Тональний крем для легкого та природного макіяжу без ефекту маски
Раніше мені для макіяжу була потрібна лише туш і блиск для губ, зараз сюди вже підключилися консилер і тон. Я намагаюся рідше користуватися тональним засобом, тільки в особливих випадках або якщо щось потрібно замаскувати. Але коли користуюся то люблю щоб тон добре вирівнював, надавав здорового вигляду обличчю, але при цьому щоб був легким і стійким. Та й взагалі багато чого хочу саме від тонального засобу. Мені захотілося пошукати для себе щось нове і з замовленням як раз отримала пробний зразок тонального засобу від Lancome. Тож сьогодні поговоримо про нього.
Тон 010 BEIGE PORCELAINE - відноситься до натуральних відтінків без жовтого та рожевого підтону. Навіть на свотчі видно, як він добре зливається і підлаштовується під тон шкіри, що навіть не видно меж. Тому немає необхідності наносити тон на шию, тому що не виникає цієї межі, яка дуже сильно впадає у вічі.
Консистенція легка, тон не щільний, гарно розподіляється по шкірі. Аромат косметичний із легким парфумом та пудровими нотками. На шкірі відчувається тільки в момент нанесення, потім аромат не відчувається.
Мені подобається, що тон у міру легкий, лежить не щільно і не маскою, не забивається в зморшки. Вирівнює колір і тон шкіри, але при цьому видно природний рельєф. Добре маскує синці під очима та явні недоліки. Досить стійкий, добре поєднується і дружить з іншою косметикою, абсолютно різною за бюджетом. Пори не забиває, поява висипів не провокує. Тональний крем рекомендую, але обирайте колір все ж тика після пробного зразка.
Коментарі (0)