Фечко Христина

Палетка для контурування обличчя

Сьогодні мала можливість ознайомитися з цікавим продуктом від Lamel

LAMEL Make Up Blush & Contour — палетка для контурування обличчя, зручна та компактна, в палітрі є один хайлайтер, два скульптори, одні рум'яна та два відтінки бронзера

Палетка у 3-му відтінку і кольорова гама цікава (але є питання до одного відтінку 🤨)

Отож:

Хайлайтер — гарний, теплий хайлайтер дрібного помолу, досить гарно виглядає на шкірі

Скульптори — два відтінки скульптора, один світліший інший — темніший, вони гарні і на шкірі роблять приємного кольору тінь

Рум'яна — от рум'яна мені дуже сподобалися, це коричневий з червоним пігментом, але варто пам'ятати, що різні кольори матимуть різний вигляд на людях з різним кольоротипом, і рум'яна не виняток (переконалася в тому сама бо на мені ці рум'яна були більш червоними, а на іншій людині — більш коричневі)

Бронзери — а от тут вже цікаво, один бронзер просто жовтий, не знаю для чого цей відтінок і кому він підходить 😑 інший відтінок більше нагадує бронзер

На іншому фото можна побачити що розтушовуються відтінки добре, також вони не надто пігментовані і лягають досить вуально тож наплямити ними не вийде

Висновок: палетка гарна і зручна, приємні кольори, текстури досить добре працюють

Собі купувати не буду бо маю окремо декілька рум'ян і скульпторів тож сенсу купувати ще один продукт нема