Фечко Христина

Щось цікаве, яскраве та красиве

Щось цікаве, яскраве та красиве

Якщо читали попередній допис про палітру тіней від Cosmic brushes Serenity то вже бачили цей макіяж, однак, хочеться показати та розказати більше)

Сідала робити, як і завжди, без ідеї, але з хорошим настроєм та бажання добре провести час. Звичайно, за цей час декілька разів думала про те, що все погано і треба стерти, але, якось стрималася і вийшла от така краса. Раніше я не любила плавні тушонки, але це тільки тому, що боялася за це братися, тому порада, що допоможе при виконанні будь-якого макіяжу — НЕ БІЙТЕСЯ І ВСЕ ОБОВ'ЯЗКОВО ВИЙДЕ.

Тепер розкажу про продукти, якими користувалася:

Палетка тіней Serenity від Cosmic brushes — дивовижна палітра тіней, яку я дуже люблю, яка чудова працює та має чудові кольори. Використовувала відтінки Forest, Lagoon, Spring, Opal.

Консилер Rimmel The Multi-Tasker Concealer відтінок 020 Fair — чудовий, перекриваючий консилер, на якому чудово працюють тіні.

Олівець для очей LAMEL Make Up Kajal Eye Liner у відтінку 403 Зелений — на слизовій, добре тримається та має красивий колір, м'який.

Туш Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara — чудова туш, якою користуюся та рекомендую іншим. Не відбивається, не осипається, добре промальовує вії, подовжує.

Віск для брів Mayur Wax Brow Styling — ще тестую цей продукт, модна сказати що триває добре, адже мої брови люблять жити своїм життям 😂

Тональний Patricia Ledo BB cream з вітаміном Е — легкий, зволожуючий, майже не перекриває, але який був такий був.

LAMEL Make Up Cheek Colour New відтінок 405 Pink Blush — гарні, рожеві рум'яна, приємний колір та текстура. Скульптурування обличчя робила цими ж рум'янами у відтінку 404 Taupe.

Хайлайтер LN Pro Glow Cream Highlighter — неймовірно гарний, дає природнє сяйво і я його дуже сильно люблю.

На губах олівці від Lamel 402 (каял) та Glambee 113.

Ну і от, ці продукти та декілька годин вільного часу і така краса готова)

Щось цікаве, яскраве та красиве
Щось цікаве, яскраве та красиве