Фечко Христина

Місяць без кольорового макіяжу

Місяць без кольорового макіяжу

Після місячної перерви нарешті сіла робити якийсь макіяж. Чому так довго нічого не робила? Я почала часто думати що всі макіяжі в мене виходять однакові і не вважала їх красивими от і вирішила зробити перерву. Здається відпочинок пішов на користь.

Базою під тіні знову слугував консилер Rimmel The Multi-Tasker Concealer. Подобається цей консилер, він добре перекриває почервоніння, самофіксується, а найголовніше — найкраще підходить як база дня палітри Serenity.

Цей макіяж робила палітрою Serenity. Страшенно люблю цю палітру і взагалі не хочу відкривати інші бо зараз вони взагалі не цікавлять. Такоє кортить придбати ще одну палітру бренду Cosmic brushes, а саме Delight.

З Sereniti використовувала наступні відтінки:

Mood — темно синій.

Pixie — світло фіолетовий.

Make A Wish — лавандовий. Його наносила на кольорову підкладку — лавандовий олівець GlamBee Love To Love Delight 04.

Ether — сяючий відтінок на лавандовій базі з блакитними блискітками. Шкода, що дуже мало блискіток.


На верхній слизовій чорний гелевий олівець - LAMEL Make Up Kajal Eye Liner. На нижній — лавандовий GlamBee Love To Love Delight 04. Дуже люблю гелеві кольорові олівці від GlamBee, цікаво, колись побачимо нові відтінки цих олівців чи ні, як думаєте?


Стрілки робила улюбленою підводкою - LN Pro NIB Liner.

Туш Eveline Cosmetics Variete Lashes Show Full Volume Ultra-Length Mascara. Дуже подобається, але хочеться спробувати якісь нові для порівняння.

Брови тримає віск Mayur Wax Brow Styling. Можу сказати що він мені подобається, але коли закінчиться то тестуватиму щось нове.

Зволожуючий крем Nivea Soft в якості бази під макіяж.

Тональний крем Patricia Ledo BB cream з вітаміном Е. Подобається цей ВВ крем, дуже легкий і дає живе покриття, але намагаюся нарешті закінчити його та купити щось щільніше.


Знову ж таки скульптурувала обличчя рум'янами LAMEL Make Up Cheek Colour New у відтінку 404 Taupe. Хочу придбати скульптор LN Pro Glow Cream Sculptor 101 коли він нарешті з'явиться. Дуже люблю текстури бренду lN Pro, а ще привабливий відтінок продукту дуже манить до покупки.

Рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New відтінок 405 Pink Blush. Маю ці та рум'яна від Colour intense тож буду шукати ще якісь, і швидше за все це будуть рум'яна бренду LN Pro.

Хайлайтер LN Pro Glow Cream Highlighter. Чудесний хайлайтер і деколи хочеться ним обмазатися з ніг до голови щоб сяяти ✨ Його наношу пальцями, тоді сяйво просто нереальне.

На губах комбінація олівців Patricia Ledo Eye Liner 03 та олівця для губ в дереві від GlamBee у відтінку 113.

А які у вас бажанки щодо декоративної косметики?

Місяць без кольорового макіяжу
Місяць без кольорового макіяжу