Тональний крем Bless Beauty One Drop & Go — моє нове відкриття для щоденного макіяжу!
Я завжди в пошуку ідеального тонального крему, який не тільки вирівняє тон шкіри, а й збережеться природним протягом дня. Тому коли я спробувала новинку One Drop & Go від Bless Beauty, то була приємно здивована результатом.
Що мені сподобалося:
🔸 Легке нанесення та текстура: Крем має чудову консистенцію, яка не є ані занадто густою, ані рідкою. Він без зусиль наноситься і рівномірно розтушовується по шкірі, не залишаючи плям і не потребуючи багато часу для вирівнювання. Він дуже легко “тане” на обличчі, що робить нанесення приємним процесом.
🔸 Натуральне покриття: Це один із найголовніших моментів для мене, оскільки я люблю креми, які створюють ефект другої шкіри. One Drop & Go забезпечує чудове покриття, яке не виглядає важким або штучним. Всі червонуваті ділянки шкіри і дрібні недоліки ефективно маскуються, а сама шкіра залишається свіжою та природною.
🔸 Зволоження та комфорт: Я маю схильність до сухості шкіри, тому мені дуже важливо, щоб тональний крем не підкреслював лущення та не створював відчуття стягнутості. Цей крем ідеально підходить для моєї шкіри: він не підкреслює сухість, а навпаки, зберігає зволоження протягом дня, завдяки інгредієнтам, як-от гіалуронова кислота та гліцерин.
🔸 Захист від сонця: Крем містить SPF 15, що додає додатковий захист для шкіри в умовах повсякденного життя. Це чудова опція для тих, хто шукає універсальний продукт для макіяжу та додаткового захисту від ультрафіолетових променів, навіть у місті.
Склад:
Ще однією перевагою є склад крему. Я звернула увагу на наявність гіалуронової кислоти, яка активно зволожує шкіру та підтримує її пружність. Гліцерин також працює як зволожувач, утримуючи вологу всередині шкіри. Екстракти алое та календули додають крему заспокійливі властивості, що робить його ідеальним для чутливої шкіри. Цей склад не тільки допомагає створити ідеальний макіяж, а й піклується про здоров’я шкіри.
Загальні враження:
Bless Beauty One Drop & Go став моїм улюбленим кремом для щоденного макіяжу завдяки його легкості, натуральному покриттю і довготривалому зволоженню. Я використовую його не тільки для створення ідеального тону шкіри, а й для того, щоб шкіра виглядала здоровою й доглянутою. Це чудовий бюджетний продукт, який забезпечує високу якість і комфорт на цілий день, а також захищає від сонячних промен ів.
Я раджу спробувати цей крем всім, хто шукає легкий, але ефективний тональний засіб для щоденного використання з додатковим захистом від сонця. Це точно моя знахідка, і я продовжу використовувати його!
Коментарі (0)