Кремові рум’яна Bless Beauty Liquid Pigment 3in1 — ідеальне доповнення до будь-якого макіяжу!
Я давно шукала універсальний засіб, який би підходив для щік, губ і навіть очей. І, нарешті, знайшла — Bless Beauty Liquid Pigment 3in1 у відтінку Nude Blossom.
Чому мені сподобалися ці рум’яна:
🔸 Легка кремова текстура
Ці рум’яна просто тануть на шкірі! Вони легко наносяться пальцями, пензлем або спонжем, залишаючи рівномірний, природний фініш.
🔸 Універсальність
Це справжній багатофункціональний продукт: я використовую їх як рум’яна, легкий відтінок на губи і навіть для створення м’якого тіньового ефекту на очах. Відтінок Nude Blossom — теплий, ніжний і дуже природний.
🔸 Стійкість
Рум’яна стійкі: вони залишаються на своєму місці протягом дня, не скочуються і не створюють жирного ефекту. Навіть у спекотну погоду вони тримаються відмінно.
🔸 Догляд за шкірою
До складу входять зволожувальні компоненти, які підтримують шкіру в гарному стані навіть під час носіння макіяжу. Це великий плюс, особливо взимку, коли шкіра стає більш сухою
Мій досвід:
Я наношу рум’яна на яблучка щік і трохи розтушовую вгору — ефект виглядає дуже свіжим і натуральним. Для губ використовую як легкий тінт: додає кольору, але не пересушує. Також рум’яна добре лягають на повіки, особливо якщо хочеться легкого монохромного макіяжу.
Висновок:
Bless Beauty Liquid Pigment 3in1 у відтінку Nude Blossom став моїм улюбленцем! Це універсальний і дуже зручний продукт для тих, хто любить мінімалістичний, але ефективний макіяж. Якщо ви ще не пробували кремові рум’яна, раджу почати саме з цього варіанту.
Коментарі (0)