Vik_Sem

Легка прозора вуаль на обличчі

Це моя перша розсипчаста матіруюча пудра кольору translucent, до цього брала відтінкові, але цього разу мені захотілося щось інше. Вибір зроблено - транспарентна пудра від бренду Girlwood.

Опис від виробника:

Goddess Powder – матуюча пудра для бейкингу! Ця розсипчаста транспарентна пудра-фініш ідеально підходить для будь-якого типу шкіри.

Про продукт:

Це не просто пудра. Це професійний засіб! Продукт можна використовувати як праймер і як пудру, що фіксує. Цей засіб підливає стійкість макіяжу. Візуально приховує почервоніння. Має два способи нанесення. Колір пудри прозорий, вона підходить для будь-якого кольору та тону шкіри.

Я користуюсь двома варіантами.

Упаковка:

Пудра досить великого обсягу 14 грам. Пудра знаходиться в картонній коробочці, справжнього дівочого кольору. Всередині футляр з кришечкою, є фетрова пуховка, я нею не користуюсь, але вона чудово запобігає висипанню пудри.

Текстура:

Пудра шовковиста, дрібного помолу. Колір – прозорий (спочатку виглядає як біла). На дотик неймовірно м'яка.

Способи застосування:

Цей продукт має 2 способи застосування:

1. ФІКСУЮЧА ПУДРА

Після того як ви нанесли тональну основу або наприкінці всього макіяжу, нанесіть пудру за допомогою пухнастої кисті на все обличчя або Т-зону (за вашими потребами). Пудра фіксує макіяж.

2 . ПРАЙМЕР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ

Спочатку на чисту особу нанесіть пудру-праймер круговими рухами пухнастим пензлем, а потім приступайте до подальшого макіяжу. Наносити пудру в кінці не обов'язково (за вашими потребами).

Ефект:

Пудра виявилася приголомшливою! На шкірі пудра не відчувається. Нарешті ідеально підходить до мого кольору обличчя, не окислюється. Не освітлює. Пудра дуже дрібного помолу і завдяки цьому так безпрограшно виглядає на шкірі обличчя.

Я ніколи раніше не використовувала пудру як праймер! Такий спосіб нанесення для мене став новинкою. Я навіть не дуже хотіла пробувати такий спосіб на собі. Але добре що моя цікавість взяла гору над сумнівами.

Звичайно мені здалося це дивним, нанести пудру, а потім уже зверху тональну основу... але моєму подиву не було межі після такого методу використання продукту.

По-перше , праймер згладив усі нерівності на шкірі.

По-друге , макіяж виглядав свіжішим наприкінці дня, ніж зазвичай.

По-третє , навіть без фінального припудрювання фініш тональної основи був матовим (а я користуюсь ВВ-кремом, який дає вологий фініш).

По-четверте , шкіра візуально стала здоровішою.

І по-п'яте , менше жирного блиску.

Тепер я використовую пудру-праймер, тільки як праймер!!! Це приголомшливий метод, який вирішує багато проблем (візуальні) шкіри обличчя.

Висновки:

Розсипчаста пудра Girlwood Goddess Power безсумнівно варта Вашої уваги. Безпечний склад, 2 способи використання, економічність продукту, приголомшливий результат на шкірі обличчя.