Відгук на Набір "Комплекс для росту волосся" від Hillary
Що особливого?
Цей набір вражає стильним пакуванням і дизайном, характерним для бренду, з елегантною зеленою смужкою, що виділяє його серед інших лінійок.
Зручність у використанні забезпечується помповими дозаторами з носиком, які спрощують нанесення засобів.
Аромат лінійки – приємно свіжий, з косметично-цитрусовими нотами.
Шампунь (250 мл)
Цей засіб є основою набору, адже його формула сприяє активному росту волосся. Завдяки вітаміну B5, ефірній олії лемонграсу та екстракту шишок хмелю, шампунь ніжно очищає волосся та шкіру голови, стимулюючи волосяні фолікули.
Хоч я маю довге волосся (понад 70 см) і не можу оцінити значне прискорення росту, проте помітно, що волосся стало більш слухняним і густішим �
Також мене дуже порадував склад шампуню, адже в ньому лише безпечні компоненти, які бережно очищують і чудово підійдуть для фарбованого волосся, а також волосся після косметичних процедур, таких як кератин чи ботокс ❤️
Маска ( 200мл)
Хоча в наборі вона позначена як третій етап, я використовую її другою, коли волосся після шампуню максимально підготовлене до поглинання корисних компонентів ( а їх у складі чимало),🍀
Зас іб має насичену текстуру і добре наноситься на волосся. Витримую маску 15 хвилин – цього достатньо, щоб помітити ефект: волосся стає більш щільним, відчувається, як маска насичує і зволоженим!
Кондиціонер (250мл)
Фінальний етап догляду – це нанесення кондиціонера, який має легку текстуру та приємний аромат. Завдяки його кондиціонуючому ефекту волосся стає м’яким і гладким, а пухнастість помітно зменшується. Він розгладжує волосся і гадаю, що класно підійде для пористого волосся ✨
Засіб також допомагає закрити волосяні лусочки за рахунок кислого Ph, завершуючи процедуру догляду. Тримала його на волоссі 2–3 хвилини, і цього цілком вистачило для досягнення бажаного результату.
Висновок:
Набір від Hillary – ідеальний вибір для тих, хто прагне догляду за волоссям з акцентом на зміцнення, зволоження та стимуляцію росту! Зручність у використанні, чудовий склад, приємний аромат, помітний ефект – головні переваги цієї лінійки. Ціна за такий набір прям дуже класна, тому обов'язково порадуйте себе цієї зими ❤️
Коментарі (0)