Mayur Гель для душу натуральний Ма нго
Вдале знайомство з гелем від Українського виробника Mayur з дуже яскравим та соковитим ароматом манго
З українським брендом косметики Mayur (яка, до речі, позиціює себе як бренд натуральної косметики) я вирішила познайомитися з цього гелю для душу та з бальзаму для губ. Обидва засоби мені сподобалися. Але сьогодні про гель
Дизайн флакона приємний, стильний та впізнаванний. Кришка диск-топ зручна
Текстура – гель, середньої щільності. Піниться середньо, але цілком достатньо.
Аромат манго дуже яскравий, соковитий. Я не відчуваю хіміозності. Наче ти милишся стиглим соком манго. Спочатку мені він здався занадто яскравим, але на друге-третє використання я зрозуміла, що цей аромат мені дуже подобається.
Дія на шкіру. Цей гель гарно очищує шкіру. А головне те, що він її зовсім не сушить. Моя шкіра восени дуже страждає від сухості. Хоча вона не є чутливою, але сухість восени та взимку дуже мене турбує. Цей гель чудово їй підійшов. Жодної стягнутості та сухості після душу. Я, навіть, часто забуваю користуватися лосьйоном для тіла після душу.
Інгредієнти: aha-кислоти, бетаїн, кокос, молочна кислота
Склад дуже гарний.
Аналіз складу від виробника: вода, ПАР з кокосового масла, рослинний гліцерин, ПАР з кокосового масла, молочна кислота з кукурудзи, ПАР з кукурудзи, рослинний консервант, рослинний згущувач, рослинний емульгатор, рослинний зволожувач, екстракт манго, органічний екстракт кокоса.
* Органічний сертифікат
** COSMOS / ECOCERT натуральний сертифікат
*** З натуральних компонентів
Висновки. Чудовий гель з гарним складом, який не сушить шкіру, не викликав ніяких негативних реакцій, має чудовий соковитий аромат манго. Єдине, аромат доволі яскравий і тим, хто не дуже любить манго може бути занадто сильним. Але мені він дуже сподобався. Користуюсь з задоволенням і планую спробувати інші аромати цих гелей (гуава та кокос). А ще, ціна дуже радує та не принесе шкоду вашому гаманцю.
Коментарі (0)