Лавриненко Дарина

Ідеальні стійкі матові помади знайдено

Я давно вже в пошуку класних стійких помад. Раніше я користувалась білоруськими стійкими помадами, ще до повномасштабного вторгнення, потім вони зникли з продажу та і в будь-якому випадку купувати я б їх більше не стала. Якось після цього моя дружба зі стійкими помадами закінчилась, я приглядалась до інших брендів, але так нічого за весь цей час і не придбала.

Тому це тестування для мене по особливому радісне, по перше я змогла знову повернутись до використання стійких помад, а по друге ще й познайомитись з крутим українським брендом.

Про бренд O’bays я звісно чула, читала дописи дівчат про різні продукти і подарувала на восьме березня мамі бальзам-тінт від цього бренду, але особисто не була знайома, тому хотілось все скоріше затестити

Отже, на тест я отримала стійкі помади в трьох кольорах.

Пакування дуже стильне, нагадує пакування люксових брендів, сам флакон чорний матовий, але знизу можна побачити колір помади.

Аплікатор дуже зручний, нафарбувати губи гарно легко, навіть можна без олівця. Помада наноситься рівномірно, без пробілів, достатньо одного слою. Висихає протягом 2-3 хвилин і самий основний її плюс це те що вона взагалі не сушить губи.

Перший відтінок яскраво рожевий. Найсвітліший колір з усіх. Для мене це найменш комплементарний відтінок, але дівчатам з більш світлим волоссям думаю буде дуже гарно. Навряд чи буду користуватись, комусь напевно подарую.

Другий відтінок класичний червоний, універсальний підійде як блондинкам, так і брюнеткам. У мене червоний асоціюється з Різдвом, ця помада буде класним доповненням ваших зимових образів, тому раджу записати в wish list, адже свята наближаються. По консистенції і нанесенню вона відрізняється від першого та третього відтінку, наноситься більш тонким шаром, як фломастер. Нафарбувати гарно губи нею ще легше, у мене є червона помада від Gosh, але ця тепер мій явний фаворит.

Третій відтінок темний рожевий, з коричневим підтоном. Це однозначно мій фаворит, дівчатам з темним волоссям буде дуже гарно, раджу придивитись, буду однозначно часто використовувати.

Помади досить стійкі, холодні напої та страви однозначно витримають, від гарячих напоїв та супів починають стиратись. Міцеляркой змити важко, краще змивати гідрофільною олією.

В цілому помади дуже класні, стійкі, яскраві, єдине що хотілось би щоб в асортименті було більше відтінків.

Другим та третім відтінком буду точно часто користуватись❤️