Tatyana1104

Revuele Professional Hair Products Маска для волосся з термоефектом

Всім привіт.

Сьогодні хочу розповісти про власний досвід використання Revuele Professional Hair Products Маска для волосся з термоефектом.

Наше волосся іноді виглядає хворим - випадає, ламається і не росте, щоб активізувати регенерацію та зростання необхідно розбудити сплячі волосяні фолікули, за допомогою стимуляції кровообігу в судинах шкіри голови, і саме завдяки цій масці це можна зробити.

Баночка доволі велика 500 мл, бордового кольору (вистачить на довго), аромат не нав'язливий тонкий.

Склад від виробника: Water/Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Glycerin (and) Carob Seed Extract/Hydrolyzed Ceratonia Siliqua Seed Extract (and) Zea Mays Corn Starch/Starch (and) Sodium Benzoate (and) Potassium Sorbate (and) Polyquaternium-7 (and) Guarhydroxypropyltrimonium Сhloride, Нydrolyzed Кeratin, Рhenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance/Parfum, Citric AcidVanillyl Butyl Ether, Capsicum Frutescens Resin, Linalool.

Діючі речовини: Екстракт кайєнського червоного перцю забезпечує розігрівальний ефект, допомагає активізувати ріст волосся, має захисні, зволожуючі, зміцнюючі властивості, надає еластичність і блиск.

Keratrix захищає, зміцнює та відновлює, при регулярному використанні маска робить волосся блискучим, зменшує посіченість кінчиків та полегшує укладання.
Цю маску я купувала вже давно не в Makeup, але побачивши її саме в нашому магазині, вирішила поділитись своїм враженням, а особливо з її першим знайомством... В очікуванні гарного результату я зробила велику помилку...

На вимите волосся, підсушене рушником я не жалкуючи масочки нанесла на шкіру голови близько хвилини ретельно втираючи засіб (щось типу, чим більше, тим краще)) і це була моя основна помилка, потім перейшла до довжини волосся зав'язала його в "бублик" та почала чекати дива. Взагалі по інструкції її потрібно тримати 5-10 хвилин, але я навіть 5 хвилин ледве витримала, масочка почала діяти майже миттєво, печіння доказ того що вона діє, але настільки! думала що попалю шкіру голови та жалкувала потрачені гроші... Що характерно, змивається вона дуже добре, саме в цьому процесі важливо щоб вода якою змивається волосся не потрапила в очі, адже як вище вказано, вміст гострого перцю може негативно повпливати на рогівку.

Відверто кажучи думала відправити баночку в сміття, але цікавість чому її так хвалять мене переборола. І от наступний досвід змінив всю картину, цього разу я взяла десь трішки більше чайної ложечки (не жменю я минулий раз) на все волосся, та спокійно витримала цілих 10 хвилин могла і більше, але не хотілось довго чекати.

Що можу сказати у висновку, маска дійсно дієва, блиск, зменшення ламкості, волосся перестало активно випадати як до використання масочки, про ріст ще поки промовчу, адже користуюсь не так довго, але оскільки поглянути на її дії, то результат теж буде. Отож, хто не боїться перчику раджу попробувати....

А ви можете поділитись своїм досвідом в коментарях, буду рада вашій думці та вашим вподобайкам... Дякую за увагу